Monster Abra A5 V13.5 Intel Core i5 9300H 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Aralarında ne gibi büyük fark olabilir? İkisi de aynı fiyat ancak birisinde 4 adet fan çıkışı var, diğerinde 2. Bu benim kafamı çok kurcaladı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Monster Abra A5 V13.5 Intel Core i5 9300H 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Aralarında ne gibi büyük fark olabilir? İkisi de aynı fiyat ancak birisinde 4 adet fan çıkışı var, diğerinde 2. Bu benim kafamı çok kurcaladı. Yardımcı olursanız sevinirim.
V13.5 daha alt model. V16.1 görüldüğü üzere daha modern duruyor zaten. Çerçevesi falan daha ince. Büyük ihtimalle soğutmada da geliştirmeler vardır. Ayrıca kilogram olarak da iyileştirmeleri var. Gidipte düşük modeli almak mantıksız.
V13.5 çıkalı uzun zaman oldu. V16.1 görüldüğü üzere daha modern duruyor zaten. Çerçevesi falan daha ince. Büyük ihtimalle soğutmada da geliştirmeler vardır. Gidipte eski modeli almak mantıksız.
v13.5'in klavyesi ayarlanabilir RGB yani bolge bolge ayarlanabiliyor. 16.1'in ise tek bolge arka plan aydinlatmasi var yani ya sari ya mavi ya kirmizi tek renk. Birde arka egzozlardan biri fake. 13.5'in iki egzozda gercek.
16.1'i tavsiye ederim. Monster Abra A5 16.1 inceleme - Technopat Sosyal
v13.5'in klavyesi ayarlanabilir RGB yani bolge bolge ayarlanabiliyor. 16.1'in ise tek bolge arka plan aydinlatmasi var yani ya sari ya mavi ya kirmizi tek renk. Birde arka egzozlardan biri fake. 13.5'in iki egzozda gercek.
16.1'i tavsiye ederim. Monster Abra A5 16.1 inceleme - Technopat Sosyal
13.5 bana çok kaba geldi ve de incelemenizi okudum bana uygun özelliklere sahip açıkçası. arkadaşımın msi laptopu var aynı özelliklerde o da 97-95-92 sıcaklıklarda geziyor. malum ağustos temmuz aylarında bu normal ve yeni nesil laptoplarda bu sıcaklıkları normal karşılıyorlar.
Aynen performans'i ve benchmarklari etkilemedikce yeni nesil islemcilerde durum bu 2 laptop degistirdim ikisi de ayni sicaklikli. Ayrica Acer Nitro ve HP'de yuk altinda 95 civarina cikabiliyor. Yeni nesilde normal sayiyoruz artik.
Aynen performans'i ve benchmarklari etkilemedikce yeni nesil islemcilerde durum bu 2 laptop degistirdim ikisi de ayni sicaklikli. Ayrica Acer Nitro ve HP'de yuk altinda 95 civarina cikabiliyor. Yeni nesilde normal sayiyoruz artik.