Monster Abra A5 v16.2 bilgisayar kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

masgurme05

Centipat
Herkese iyi günler arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım Monster Abra A5 v16.2.

İşlemci: Intel Core i7-9750 CPU 2.60GHz (12cpus)
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: GeForce GTX 1050.

İstediğiniz başka özellikleri varsa paylaşırım. Benim sorunum oynadığım Rust oyununda.
Rust'ta neredeyse her şey kapalı ve kısık olmasına rağmen FPS değerim 60-80 arasında.
Öncelikle bu sisteme her şey kapalıyken bu FPS değeri normal mi? Bir diğer sorum ise
FPS 60-80 arasında olsa bile kasma hissiyatı var. Bildiğiniz kasıyor gibi, oyun akıcı değil.
Lütfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust hala optimizasyon sorunları çekiyor. Belki sıkıntı oyundadır diğer oyunlarınızda da sorun var mı?

Şöyle söyleyeyim diğer oyunlarda çok sıkıntı olmuyor genelde FPS değerlerim yüksek bana göre fakat hani bazı yayıncılarda görüyorum bilgisayar sistemleri benimkine göre düşük olmasına rağmen 60 FPS'de oynamalarına rağmen gayet akıcı oynuyorlar ben 60-80 arası oynamama rağmen neden akıcı oynayamıyorum onu anlayabilmiş değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı