LockNLoad
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar programcısı
Atılan modelin soğutması hakkında en ufak bilgi sahibi olmadan yorum yapmışsın, marka fanatikliği yapmadan biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim, evet msi kasa konusunda daha başarılı ama her bilgisayarı için çok iyi soğutma sistemi var diyemezsin.Msi ile daha yüksek performans alacagını düşünüyorum monster soğutma yapamıyor.
Daha önce monster kullandım üstelik tulpar serisi 2019 modelleri ama fps sorunları ısınma vs vardı aynı özellik ama marka msi geçtim sorunsuz turboda 50 derece turbosuz max 80 gördüm monster soğutması sıkıntılı ve fps problemleri yaşaman muhtemel.
Msi gf serisinde 7 bin lira üstüne çıkmazsanız tek fan kullanılır, biraz merak edenler thermal testlerini izleyebilir çoğu aaa oyunda gpu 90 derece görüyor, 2019 yılı için biraz başarısız bence 1650'yi kullanamadıktan sonra 60hz panelde lolde 160 fps almışsınız 100 fps almışsınız bir fark yok diye düşünüyorum.
Şuan bahsettiğim çift fanlı gf modeli i7 8750+1050 ti kombini ile %25 indirimde 6999'a satılıyor, bütçe sorunum yok diyorsan onu tavsiye ederim fakat yine de 2 marka arasında seçim yaparken msi'ın teknik servisini Türkiye'de Servis Point'in üstlendiğini ve şikayetvar.com'da memnuniyet oranının %11 olduğunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
Monster modellerini mağazada inceledim bir kaç oyun ile test ettim, almayı düşündüğün kasa gayet güzel geldi hatta ben de bir iade işlemi bekliyorum daha sonra almayı planlıyorum, yine de karar sizin hocam.