Monster Abra A5 V16.5.2 Realtek Audio HD kurulmuyor

Rairaen

Centipat
Daha fazla  
Laptop a format attıktan sonra Realtek HD Audio indiriyorum ama sürekli yeniden başlat diyor ve bu sonsuza kadar devam ediyor.

Kulaklığım SteelSeries Arctis 1 amacım mikrofonu ve kulaklığı PC'nin görmesi ama görmüyor formattan önce çalışıyordu.

Laptop: Abra A5 V16.5.2 15.6

Sürücüyü Monster'in kendi sayfasından ve diğer kaynaklardan indirmeme, denememe rağmen sürekli yeniden başlat diyor.

Önceden kulaklık ve hoparlör ile geçiş yapabiliyordum aynı şekil PC mikrofonu ile kulaklığın mikrofonu ile de şu an öyle bir şey yok.
Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 5a182d65-f3df-484d-aa5e-6adfa36c4376.png
    5a182d65-f3df-484d-aa5e-6adfa36c4376.png
    71,6 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuruluma başlamadan önce Sound Blaster kurulduysa onu da kaldırın kendi sitesinden indirdikten sonra ilk önce Realtek'i daha sonra Sound Blaster'i kurun.

Kuruluma başlamadan önce Sound Blaster kurulduysa onu da kaldırın kendi sitesinden indirdikten sonra ilk önce Realtek'i daha sonra Sound Blaster'i kurun.

Dediğini yaptım ama hiçbir şey değişmedi hala ben mikrofonu ve kulaklığı kullanamıyorum.

Bu arada daha önce Sound Blaster kurmamıştım.

Benim istediğim giriş ve çıkış cihazlarında kulaklığımı görmek ama olmuyor.

Görmek istediğim resimdeki gibidir ama olmuyor.

Çok saçma gelebilir ama her yöntemi denedim ve bunda Windows 10 Windows 11'e yükseltmekte vardı şu an kulaklık ve mikrofon çalışıyor. Sorunu yaşayan arkadaşlar olursa bence bu bir çözüm değil ama son çare olarak Windows 11'e geçmeye deneyebilirler.

Dosya Ekleri

• asdasdasdasdasdad.png
    asdasdasdasdasdad.png
    117,1 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı