Çözüldü Monster Abra A5 v16.5 laptopta program açılınca sesler cızırdamaya başlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Essira

Centipat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v16.5 model laptop kullanıyorum. Laptopumda birdenbire herhangi bir oyun açtığımda bir süre sonra sesler cızırdamaya başlıyor. Hoparlörde de aynı şey oluyor. Bilgisayarıma takılı olan her harici şeyi ve her girişi denedim kulaklık takana kadar herhangi bir problem oluşmadı. Farklı kulaklık ve Bluetooth kulaklıkta denedim. Bir tanesinden emin değilim onun dışında da diğer iki kulaklıkta normalde gayet düzgün çalışıyor. Ses bazen bazı şeylerde bozuluyor bazı şeylerde bozulmuyor. Sürücüleri güncelleştirdim sildim hiçbir şey düzelmedi. Bilgisayara yeni format attım temiz kurulum yaptım ancak yine de düzelen bir şey olmadı. Sesler bozuluyor cızırdıyor ve bir süre sonra her şeyi kapayınca kendi kendine düzeliyor. Mesela JBL Bluetooth kulaklığımla 10 dakika boyunca şarkı dinliyorum bozulmuyor ama CS:GO'ya girince bir süre sonra tüm sesler bozuluyor cızırdıyor ve bu hoparlöre alınca da her şeyi kapatana dek devam ediyor.

Çözüm
Hocam bende de aynı şey var ben konu oluşturdum senden bir ay önce ben bir çözüm bulursam yazayım 1 ay geçmiş ama yapacak bir şey yok.

Kral ben hiçbir şekilde çözemedim tek başıma sorunu. 2 yıldır bakımı yapılmıyordu bilgisayarın. Monster servise gönderdim 3 gün içerisinde FPS, ısı, ses testlerini yapıp temizlediler ve sorun çözüldü. Tek problem bakım yapılmamasiymış. 6 ayda bir ücretsiz bakım hakkı var. Her 6 ayda gönderilmesini önerdiler. Şimdi 30-45 derecenin üzerine çıkmıyor. Oyalanamadan göndermeni tavsiye ederim.
Hocam bende de aynı şey var ben konu oluşturdum senden bir ay önce ben bir çözüm bulursam yazayım 1 ay geçmiş ama yapacak bir şey yok.

Kral ben hiçbir şekilde çözemedim tek başıma sorunu. 2 yıldır bakımı yapılmıyordu bilgisayarın. Monster servise gönderdim 3 gün içerisinde FPS, ısı, ses testlerini yapıp temizlediler ve sorun çözüldü. Tek problem bakım yapılmamasiymış. 6 ayda bir ücretsiz bakım hakkı var. Her 6 ayda gönderilmesini önerdiler. Şimdi 30-45 derecenin üzerine çıkmıyor. Oyalanamadan göndermeni tavsiye ederim.

Çözüm

Hocam keşke gönderme şansım olsa lisede derslerde falan çok işime yarıyor ondan gönderme şanşım yaza kadar yok bir de Acer servis 1 aydan önce gödnermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı