Monster Abra A5 v16.6.1 Düşük Güç Tüketimi

1618325104129.png

biosunuz benden daha güncelmiş hocam :) en son sadece teknik serviste güncelliyorlardı ama şimdi bi arayıp dil dökeceğim belki de tüm sorun budur
Hocam bende hepsinde de farklı sonuçlar var. Mesela bu alttaki güç tasarrufu modu.

Eki Görüntüle 972148

Bu alttaki de performans modu.

Eki Görüntüle 972152

Sessiz mod.

Eki Görüntüle 972153

BIOS sürümüm.

Eki Görüntüle 972155

Bu alttaki de eğlence modu.

Eki Görüntüle 972147

Aleykümselam hocam.
Hiç BIOS güncellemesi yapmadım. GPU tam yükteyken ben de harici monitör bağladım. Parlaklıkları da sona verdim. Frekans 3.6 GHz seviyelerindeydi. Sizinkinde. Acaba BIOS güncelleyince mi öyle oldu sizinki. Çok garip. Bence siz bir teknik servisle konuşun.

Bir Monster klasiği olarak ölü pixelle geldi. Teknik servise gönderdim. Demek BIOS'ta güncellemişler.😂🤣
Bios update'leri her marka gibi sitede yayınlasalar da takip etsek :) bir de inysde bios ile ilgili hiçbir veri bulamıyorum internette kontrol de edemiyorum güncel mi diye... mail atın link yollayalım dediler bakalım başarılı olursa yazıcam tekrar, çok teşekkür ederim sana tekrardan
Bir Monster klasiği olarak ölü pixelle geldi. Teknik servise gönderdim. Demek BIOS'ta güncellemişler.😂🤣
Monster'dan yanıt geldi, güncel bios sürümünü yollamışlar, seninkinden de güncel sanırım.(1-07-13TFB5)

Ancak sıkıntı şu, mailden aynen alıntı yapıyorum

Değerli müşterimiz,
BIOS güncelleme işlemi servis tarafından yapılmasını önerdiğimiz bir işlemdir.Olası bir hata durumunda cihazınız garanti kapsamı dışına çıkabileceği ve anakart değişimine kadar yaşanabilecek problemler meydana gelebileceğini hatırlatmak isteriz.. BIOS güncelleme işlemiyle ilgili olarak uzaktan kurulum desteğimiz/yönlendirmemiz bulunmamaktadır. BIOS güncelleme işlemi, garanti süresinden bağımsız olarak teknik servis istasyonlarımız tarafından ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
Öyle bir korkutmuşlar ki cesaret edemedim :( servisler erişilebilir yoğunluğa düşene kadar böyle devam, en son gittiğimde sokağın ortasına kadar kuyruk vardı kapıda

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı