Monster Abra A5 v16.6.6 klavyesi tek renk yanıyor

alper avara

Centipat
Katılım
25 Kasım 2019
Mesajlar
2
Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 ay önce sıfır bir Gaming laptop aldım markası Monster Abra A5 v16.6.6 klavyesi tek renk yanıyor bunu 3.parti yazılımla falan tüm renkleri sırayla yakabilir miyiz? Bu arada kendi klavye uygulaması var ancak oradan sadece renk değiştiriliyor benim dediğim tüm renkleri sırayla işte 2-3 saniye ye bir yakması böyle bir şeyin imkanı var mıdır acaba?
 
Tek bölge RGB diye geçiyor. Her tuşun RGB olduğu laptoplar genellikle üst sınıf modellerde var. Örneğin MSI Steelseries'in Per Key RGB klavyesini üst modellerinde kullanıyor.
 
Arkadaşın sorduğu soruyu yanlış anlamışsınız. Tek bölge RGB demek klavyenin tuşlarının ayrı ayrı farklı renklerde yanamadığı anlamına gelir ancak sürekli olarak renk değiştiremeyeceği anlamına gelmez. Öyle ki zaten bu laptop modeli açılırken sürekli farklı renklerde yanıp sönüyor ancak bilgisayar masaüstüne geldikten sonra tek bir renk yanmaya başlıyor. Bu tamamen yazılımsal olan bir şey. Laptopun asıl üreticisi Clevo Control Center uygulamasına tek bir güncelleme ile bu özelliği ekleyebilir isterse ancak giriş seviyesi oyun bilgisayarı olduğu için sonradan özellik ekleme yapacaklarını zannetmiyorum ne yazık ki. Elbette bunu yapabilecek bir program geliştirilebilir ancak bildiğim kadarıyla şu anlık öyle bir şey hiç yapılmamış.
 

Geri
Yukarı