Monster Abra A5 v16.6 Valorant'ta FPS 100'e düşüyor

449297

Hectopat
Arkadaşlar Monster A5 v16.6 oyuncu bilgisayarına sahibim, son zamanlarda Valorant'ta silah animasyonları sağ olsun FPS 100'e düşmeye başladı, sebebi nedir? Önceden yapmıyordu, yeni yeni arada 100 FPS düşüyor, sistem özelliklerini yazıyorum, iyi sosyaller.

i5 10. nesil.
GTX 1650 Ti.
8 GB RAM.

Arkadaşlar Monster A5 v16.6 oyuncu bilgisayarına sahibim, son zamanlarda Valorant'ta silah animasyonları sağ olsun FPS 100'e düşmeye başladı, sebebi nedir? Önceden yapmıyordu, yeni yeni arada 100 FPS düşüyor, sistem özelliklerini yazıyorum, iyi Sosyaller.

i5 10. nesil.
GTX 1650 Ti.
8 GB RAM.

En son bakımları ne zaman yaptırdın? Sıcaklık değerleri nedir?

Monster bedava bakım yapıyor zaten.

Valla hocam bende de v15.5 var bende de aynı şekil sıkıntılı. Daha yeni bakımdan geldi 3 senedir bakıma gitmemişti ısınma azaldı ama performansta hiç bir fark yok

Arkadaşlar Monster A5 v16.6 oyuncu bilgisayarına sahibim, son zamanlarda Valorant'ta silah animasyonları sağ olsun FPS 100'e düşmeye başladı, sebebi nedir? Önceden yapmıyordu, yeni yeni arada 100 FPS düşüyor, sistem özelliklerini yazıyorum, iyi sosyaller.

i5 10. nesil.
GTX 1650 Ti.
8 GB RAM.

Bakımını güncel olarak yap RAM yükselt.

Laptop 2060 sistemler bile böyle vermeye başladı siz yine de bakımını yapıp tekrar deneyin.

Hocam oyun işlemci tabanlı işlemci de gayet iyi testleri vesaire sorun ekran kartı değil diye düşünüyorum.

Bir de RAM'i 16 GB yapmanızı öneririm. Laptop daha rahat çalılır. Çift kanal olacağı için FPS de artacaktır.

Hocam 16 GB yapacağım ama son zamanlarda başladı bu sorun.

Hocam oyun işlemci tabanlı işlemci de gayet iyi testleri vesaire sorun ekran kartı değil diye düşünüyorum.

Biliyorum işlemci tabanlı olduğunu.
Laptop işlemcileri normal işlemcilere görede daha kötü.
Ayrıca soğutması nasıl tozlandı mı?
Macunlar ne alemde onları yazman gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı