5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 12 Şubat 2022 #11 tomhardy2022 dedi: Ankara'ya gittigimde sonra baktırırım ama sıfır malda pilin arızalı olması ilginc. Genişletmek için tıkla... Bence kronik sorunlu hocam. Bende alalı fazla olmamasına rağmen böyle etmesi şaşırtmıştı. Başta 1 tane ölü pixelle başlamıştım.
tomhardy2022 dedi: Ankara'ya gittigimde sonra baktırırım ama sıfır malda pilin arızalı olması ilginc. Genişletmek için tıkla... Bence kronik sorunlu hocam. Bende alalı fazla olmamasına rağmen böyle etmesi şaşırtmıştı. Başta 1 tane ölü pixelle başlamıştım.
tomhardy2022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1.525 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #12 Silinen üye dedi: Bence kronik sorunlu hocam. Bende alalı fazla olmamasına rağmen böyle etmesi şaşırtmıştı. Başta 1 tane ölü pixelle başlamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam belki ben yanılıyordumru arıza yoktur tam ölçüm yapılmadan bilemeyiz
Silinen üye dedi: Bence kronik sorunlu hocam. Bende alalı fazla olmamasına rağmen böyle etmesi şaşırtmıştı. Başta 1 tane ölü pixelle başlamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam belki ben yanılıyordumru arıza yoktur tam ölçüm yapılmadan bilemeyiz