Monster Abra A5 v16.7.3 laptop oyun oynarken WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR mavi ekran hatası veriyor

kkeremkorkut

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
1650
İşlemci
i5
LoL, Valorant gibi oyunlar oynadığımda bilgisayarım kendini resetliyor ve ekrandaki yazı çıkıyor. Bilgisayarım Monster Abra A5 v16.7.3. Bilgisayar elime FreeDOS geldi. Yardimci olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• GAG-1678055537829.jpg
    GAG-1678055537829.jpg
    208,9 KB · Görüntüleme: 58
Yardımcı olamayacağım ama bir sorum olacak eğer cevallayabilirseniz çok sevinirim. Bu bilgisayar Trendyol üzerinde 16.300TL diğer platformlarda ise 19.000TL bandında. Siz bu bilgisayardan memmun musunuz? Valorant gibi oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz(ek ayar yaptınız mı). Çünkü bu bilgisayar hakkında güncel video veya forum konusu göremedim.

Hatanız hakkında bir çözüm: Çözüldü: Windows 10 WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Hatası

Ayrıca Windows sürümünüzü yazarsanız diğer arkadaşlar daha hızlı yardım edebilir.

Yardımcı olamayacağım ama bir sorum olacak eğer cevallayabilirseniz çok sevinirim. Bu bilgisayar Trendyol üzerinde 16.300TL diğer platformlarda ise 19.000TL bandında. Siz bu bilgisayardan memmun musunuz? Valorant gibi oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz(ek ayar yaptınız mı). Çünkü bu bilgisayar hakkında güncel video veya forum konusu göremedim.

Hatanız hakkında bir çözüm: Çözüldü: Windows 10 WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Hatası

Ayrıca Windows sürümünüzü yazarsanız diğer arkadaşlar daha hızlı yardım edebilir.
LoL de ve walo da 250 FPS civarı alıyorum PC işimi goruyor bende trendyoldan aldım

Dump dosyalarını atabilir misinz?

112522-18453-01.dmp minidump klasöründe sadece bu dosya var hocam. Forumda birisi daha bu hatayı almış windows uptudate yi kapatınca düzelmiş onla ilgili olabilir mi acaba.

112522-18453-01.dmp minidump klasöründe sadece bu dosya var hocam. Forumda birisi daha bu hatayı almış windows uptudate yi kapatınca düzelmiş onla ilgili olabilir mi acaba.
bu arada bilgisayarı normal kullanırken böyle bir sorunla karşılaşmadım acaba riot la alakası olabilir mi valorant ve lol de bu hataları aldım çünkü

bu arada bilgisayarı normal kullanırken böyle bir sorunla karşılaşmadım acaba riot la alakası olabilir mi valorant ve lol de bu hataları aldım çünkü
Sürücülerin hepsini kontrol eder misiniz? Gelen usb ile güncelleyin gerekirse.

Sürücüler güncelse şurdaki konuya bakın hocam. Çözüm var bi tane.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı