Bizim sınıftan herkes har çarşamba öğle arası kaçar, biz de enayi gibi o sıkıcı biyoloji dersine girerdik. Bugün hem "bir kerede biz kaçak" dedik. Biz normalde 5 kişi kaçacaktık ama sınıftakilerden Total'de 10 kişi filan çıkmışız. Bizim coğrafyacı ve biyolojici de sınıf öğretmenine şikayet etmiş. Sınıf öğretmeni beni çok severdi, tarihcimizdi. Kadın da sinirlenmiş sanırım. Yarında zaten 1 saat ona dersimiz var bismillah diorum. Neyse ben okuldan eve geldiğimi velime anlattım haberleri vardı yani. Ben kaçtım ama belki karnım ağrıyordu, kim nereden bilecek?![]()
Okuldan çıktım ve yok yazıldım zatenBir şey olmaz. Bir daha yapmayız dersiniz. Başlığa gelecek olursak evet suç. Velinin haberi olsa bile okulda olduğun süre boyunca sorumluluk okulun kendisine aittir.
Üstte arkadaşa yazdım, yapman gerekeni yapmak ile opsiyonel olanı yapmak arasında fark var.Bilişim okuyorum kanka. Biyoloji ne haltıma yarayacak dersten soğutan sıkıcı bir şekilde anlatan bir hocanın dersine nie gireyimki?? Biyoloji en sevdiğim 3 ders arasında uer alırken neden kaçayım
Hoca çok sıkıntılı Coğrafyacı kendi yanlış anlaması ama geçen hafta haslatıktan kıvranırken Biyoloji hocası 2 dakika dinlenmeme izin vermeden zorla Belgesel izletmişti. Kısacası hoca kötü ve bir kerede girmim dedim
Hepimiz o yollardan geçtik dostum, yapman gerekeni yapmak bir sorumluluk bilincidir.
Burada olay okuldan çıkmak veya yok yazılmak değil. Dışarda başına bir iş gelirse bu çocuk okulda olması gerektiği saat niye dışardaydı diye okulunu sorumlu tutarlar. Üstüne velin de suçu okula kolaylıkla atabilir. Veli imzası olmadan okul saatleri içerisinde dışarı çıkamazsın.Okuldan çıktım ve yok yazıldım zaten
Aslında sıkıntı Biyolojide değil sıkıntı büyük bir çifte standart olması. Sınıftaki kız sevgilisi ile sarıla sarıla kaçtı ve bunu hoca bilmesine rağmen sesi çıkmadı.Üstte arkadaşa yazdım, yapman gerekeni yapmak ile opsiyonel olanı yapmak arasında fark var.
Tarihçinin insafına kaldım o zamanBurada olay okuldan çıkmak veya yok yazılmak değil. Dışarda başına bir iş gelirse bu çocuk okulda olması gerektiği saat niye dışardaydı diye okulunu sorumlu tutarlar. Üstüne velin de suçu okula kolaylıkla atabilir. Veli imzası olmadan okul saatleri içerisinde dışarı çıkamazsın.
Başına bir şey gelmediyse uğraşmazlar bile. Takma. Eğer dışarda birilerine sataşsan veya araba falan çarpsaydı o zaman hapı yutardın ya da kaçanlardan birinde bile olsa yine sorumlu tutulurdun. Bir dahakine yapma.Tarihçinin insafına kaldım o zaman
Eve geldim uyudum uyandımda hocaya şikayet edildimizi duydum. Tarihci ile aram baya iyidir. Bende hocaya bir şey sormuştum "Seni yarın yiyecem" tavrında mesajlar aldımBaşına bir şey gelmediyse uğraşmazlar bile. Takma. Eğer dışarda birilerine sataşsan veya araba falan çarpsaydı o zaman hapı yutardın ya da kaçanlardan birinde bile olsa yine sorumlu tutulurdun. Bir dahakine yapma.
Eve geldim uyudum uyandımda hocaya şikayet edildimizi duydum. Tarihci ile aram bayağı iyidir. Bende hocaya bir şey sormuştum "Seni yarın yiyeceğim" tavrında mesajlar aldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.