Monster Abra A5 V16.7.3 vs ASUS ROG STRIX G15

Bunu öneririm bende; N11'de stoğu bitmiş stoğunun komple bittiğini sanmıştım, Hepsiburada'da da satılıyormuş.

Kankam ben biraz araştırdım 3050 ekran kartlı laptoplar da FPS sorunu varmış LoL Valorant da düşük FPS veriyormuş bir bilgin var mı?

Kankam ben biraz araştırdım 3050 ekran kartlı laptoplar da FPS sorunu varmış LoL Valorant da düşük FPS veriyormuş bir bilgin var mı?
Öyle bir şey yok, alacağınız 3050Ti laptop 1650'den daha fazla FPS verir. MUX olayı ayrı tabi o her laptop için geçerli.

@boragoktug kanka uzun yıllar götürür mü bir de Valorant ve LoL de orta ayarlarda kaç FPS verir.

Güzel bir 8 GB daha RAM aldın mı ileride tahminimce götürür. 2 oyunu da oynamıyorum fakat CS:GO'da grafikler en yüksekte Turbo fanda 150 140 FPS civarı alıyorum fanlar performans modunda ikende 120 130 FPS civarı. Forza Horizon 4 ise grafiklerde 1 2 seçenek orta grafiklerde diğer çoğu yüksek ayarlarda 60 70 FPS oynuyorum genelde. Sadece Valorant ve LoL oynayacaksan çok uzun götürür seni.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…