Monster Abra A5 V16.7.3 vs ASUS ROG STRIX G15

Çünkü haksızlık oluyor. İşaretlemeyeksen konu açacaksın, soru değil.

''Soru'' konusu açınca konu sahibi istediği kişiye moderatör onayı olmadan çözüm verebiliyor mu bilmiyorum ancak konuyu sırf soru kısmına açtığı için çözüm verme gibi bir zorunluluğu yok, dolayısıyla haksızlıkta olmuyor.

''Soru'' konusu açınca konu sahibi istediği kişiye moderatör onayı olmadan çözüm verebiliyor mu bilmiyorum ancak konuyu sırf soru kısmına açtığı için çözüm verme gibi bir zorunluluğu yok, dolayısıyla haksızlıkta olmuyor.
Hayır. Doğu verilen ilk cevap çözüm olarak işaretlenmeli.

Çünkü haksızlık oluyor. İşaretlemeyeksen konu açacaksın, soru değil.

Yanlış yapıyorsunuz, bu konuları cevaplama amacınız çözüm kasmak değil kullanıcıya yardım etmek. Böyle bir kafayla yardım edecekseniz etmeyin daha iyi.

Yanlış yapıyorsunuz, bu konuları cevaplama amacınız çözüm kasmak değil kullanıcıya yardım etmek. Böyle bir kafayla yardım edecekseniz etmeyin daha iyi.
O kafayla cevaplamadım zaten hocam. Yardım etmek istedim. Tartışmayalım ama çözüm olarak işaretlemesi daha güzel olurdu.

@boragoktug kanka uzun yıllar götürür mü bir de Valorant ve LoL de orta ayarlarda kaç FPS verir.
ROG'a 13000TL verip RAM'ini yükseltecek bütçeniz varsa ilk başta attığım 3050'li Dell modeline de bütçeniz yetiyor demektir, ben o modeli almanızı öneririm. İşlemcisi ve ekran kartı daha iyi.
@Radeon RX 5500M Dell G15 5515 kasasında MUX switchte vardı diye hatırlıyorum bilginiz var mı?

ROG'a 13000TL verip RAM'ini yükseltecek bütçeniz varsa ilk başta attığım 3050'li Dell modeline de bütçeniz yetiyor demektir, ben o modeli almanızı öneririm. İşlemcisi ve ekran kartı daha iyi.
@Radeon RX 5500M Dell G15 5515 kasasında MUX Switch'te vardı diye hatırlıyorum bilginiz var mı?

Sadece 3060 modelde var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı