Monster Abra A5 V17.1 alınır mı?

Monster kullanmayanların saçma sapan yorumları komiğime gidiyor 🙂

Kullanmadım çünkü çevremde uyarıları dikkate almayıp pişman şekilde dolaşan çok arkadaşım var.

DÜZENLEME:
Yeni seride düzelttilerse demişsiniz. Monster ne zaman yeni serisinde eski seride olan kusurları giderdi? Öyle bir amaç gütmeyen firma ne yazık ki...
 
Dostlarım benim mesajımı kaale alın ve lütfen okuyun. Ben monster aldım 27 ya da 28 gün içerisinde tulpar serisi ve sağlam para döktüm forumdaki arkadaşları bende pek dikkate almadım ama alaydım keşke adamların harbi dilinde tüy bitmiş. ulan aldığım günden itibaren mikrofonu bozuldu ölü piksel çıktı ve bilgisayar kitleniyor 3-4 saniye buzzing denen dırrr sesi çıkartıyor şuan iadesiyle uğraşıyorum ve garanti belgesinde belirtilen haklarımı kullanmaya çalışıyorum alamazsam THH'ye başvuracağım demem şudur ki monsterdan başka markalara yönelin vallahi sınav haftam çizim ve kodlama derslerim var ama monster sağolsun zırt bırt ankaraya teknik servise gitmekten aldığım ehliyetin hakkını verdim yine de siz bilirsiniz.
Monster kullanmayanların saçma sapan yorumları komiğime gidiyor 🙂
o zaman benim cevabımı okuyabilirsin. üzgünüm keşke monster iyi olsaydı da ben gönül rahatlığıyla kullanabilseydim ama malesef cidden bozuk cihazlar satıyorlar.
 

Geri
Yukarı