AmiralAdonis
Hectopat
Daha fazla
Oynatır ama ayarlardan tasarruf etmeniz gerekebilir.Monster Abra A5 v17.1 kullanıyorum PS4ümde var fakat PS4'te oyun daha pahalı. Ben de Steam'den almaya karar verdim, bilgisayarım oyunu oynatır mı?
Crack bilgisayarı daha çok yoruyor.Orijinal oyunda emin değilim ama korsan sürümde güzel performans alırsınız.
Düzgün bir korsansa arka planda çalışan ekstra bir özellik olmadığından daha yüksek FPS verir.Crack bilgisayarı daha çok yoruyor.
low veya orta ayarlarda oynarmıyımOynatır ama ayarlardan tasarruf etmeniz gerekebilir.
Bu dediğiniz genel kapsamda doğru olsa bile bu oyun için geçerli değil. Korsan ve orijinal FPS kıyaslamalarını izlerseniz bana hak verecekseniz. Önce araştırıp ondan sonra yorumda bulunursanız sevinirim.Crack bilgisayarı daha çok yoruyor.
Araştırmışssınız sanırım. Kıyaslamaları atar mısınız?Bu dediğiniz genel kapsamda doğru olsa bile bu oyun için geçerli değil. Korsan ve orijinal FPS kıyaslamalarını izlerseniz bana hak verecekseniz. Önce araştırıp ondan sonra yorumda bulunursanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.