Monster Abra A5 v17.1 laptop deneyimim

RookiEnes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu yazıyı Monster Notebook'u diğer markalara göre daha ucuz olduğu için tercih etmeyi düşünen arkadaşlar için yazıyorum. Yaklaşık 1.5 yıl önce aldığım Monster Abra A5 v17.1 cihazını kullanıyorum. Açık konuşacağım daha önce beni bu derece bıktıran kendinden soğutan teknolojik bir cihaz kullanmadım, bakın laptop demiyorum teknolojik cihaz diyorum çünkü o derece bıktım. Bu 1.5 sene içerisinde laptopumu 3 kere servise yolladım 3'ü de farklı sebeplerden dolayıydı. İlk seferinde laptop pilde kullanımdayken şarjım azaldığında şarja taktığımda cihaz kapanıyordu servise gönderdim düzeltildi. İkinci seferinde mavi ekran hatasından dolayı göndermiştim BIOS güncellemesi ve genel bakımı yapıldı diyerek geri yollandı, üstüne bir de temiz kurulum yaptım garanti olsun diye. Üçüncü götürüşümde servise direkt elden verdim ısınma sorunu için gitmiştim cihaz oyunlarda 98-100 dereceleri görüyordu, termal macun değişimi ve fanları yağladılar verdiler. Sonuç olarak şu anda cihazımı servisten alalı dört aya yakın oldu ve cihazım daha 2 gün önce mavi ekran hatası verdi. Hala daha oyunlarda ben FPS limiti ve işlemciye limit koymazsam 98 dereceleri görüyor. Diğer marka laptopları kullanan arkadaşlarım var, bende başka marka laptoplar kullandım daha ömrümde bu kadar mavi ekran hatası, bu kadar sorunla karşılaşmadım. Yeni bir cihazın daha aldıktan birkaç ay sonra servise gönderilme ihtiyacı olmaması lazım. Sonuç olarak arkadaşlar Monster Notebook en azından Abra serisi için söylüyorum, pişmanlıktır.

Bende Abra A5 v16.7.3 kullanıyordum. Ekrandan ve fandan çektiğimi başka hiçbir cihazdan çekmemiştim. Az bir yükseltme ile Lenovo IdeaPad Gaming serisine geçtim. Şimdilik memnunum.

Laptoplarda ucuza kaçmamak lazım düşüncesindeyim, sadece kağıt üstündeki değerlere para vermiyorsunuz çünkü. Modifikasyon yapılamadığı için malzeme kalitesi, soğutma sistemi, ses kalitesi gibi şeyler çok önemli.

Benim Abra A7 v12.2 imde de fan sorunu vardı 3 kere servise gönderdim ilk ikisinde fanları değiştirmeye gerek yok bakımı yapıldı yazıp yolladılar. meğerse fan bozukmuş ondan sonra fanlar içerde diğer bileşenlere çarpmaya başladılar anca öyle değiştirdiler

Bende Hp Victus 15 rtx 3050 6gb i5 13500h laptop aldım. R5 5600h, i5 11400h'liblaptoplar bile Csgo low ayarda 250-400 arası verirken, benim laptop 100-170 arası verıyor. Ps5'im var sırf Csgo için aldım ve o yüzden işlemcisi en iyi olan cihaza yöneldim sonuç bu. İade istedik almadılar. Thh'ye şikayet ettik cihaz mağazada bekliyor. Haber bekliyorum. Forumdan bir arakadasın clevo kasa 3050ti i5 12500h gigabyte laptopu bile 250-400 arası değerlerde. Bir sorunumu anlatmak istedim. Psikolojik olarak çok yıpratıyor. 2 aydır cihazımı alamıyorum. Üstüne bide aldığım mağaza daha fazla almazsan cihaza birşey olursa depoda benden değil diyor..

2018 de alınmış Monster Abra A5 13.1 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım Monster'in eski serilerinin kaliteli olup yeni çıkardığı laptoplarda bu kadar çuvallaması ilginç.

Monster eskiden ucuzdu, artık diğer markalarla yarışmıyor. Kökten kazık.

Bende Abra A5 v16.7.3 kullanıyordum. Ekrandan ve fandan çektiğimi başka hiçbir cihazdan çekmemiştim. Az bir yükseltme ile Lenovo IdeaPad Gaming serisine geçtim. Şimdilik memnunum.
İdeapad deneyimledim benim bilgisayarımdan daha kötü sistem olmasına rağmen çok daha iyi ve stabil çalışıyor.

İdeapad deneyimledim benim bilgisayarımdan daha kötü sistem olmasına rağmen çok daha iyi ve stabil çalışıyor.
Laptopum işlemci dışında aynı seviye şu an. İşlemcinin ve anakartın getirdiği bir çok iyi yanı olmayabiliyor ama fan ve termal yapısına çok alıştım. O eski uçak sesi yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…