RookiEnes
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Bu yazıyı Monster Notebook'u diğer markalara göre daha ucuz olduğu için tercih etmeyi düşünen arkadaşlar için yazıyorum. Yaklaşık 1.5 yıl önce aldığım Monster Abra A5 v17.1 cihazını kullanıyorum. Açık konuşacağım daha önce beni bu derece bıktıran kendinden soğutan teknolojik bir cihaz kullanmadım, bakın laptop demiyorum teknolojik cihaz diyorum çünkü o derece bıktım. Bu 1.5 sene içerisinde laptopumu 3 kere servise yolladım 3'ü de farklı sebeplerden dolayıydı. İlk seferinde laptop pilde kullanımdayken şarjım azaldığında şarja taktığımda cihaz kapanıyordu servise gönderdim düzeltildi. İkinci seferinde mavi ekran hatasından dolayı göndermiştim BIOS güncellemesi ve genel bakımı yapıldı diyerek geri yollandı, üstüne bir de temiz kurulum yaptım garanti olsun diye. Üçüncü götürüşümde servise direkt elden verdim ısınma sorunu için gitmiştim cihaz oyunlarda 98-100 dereceleri görüyordu, termal macun değişimi ve fanları yağladılar verdiler. Sonuç olarak şu anda cihazımı servisten alalı dört aya yakın oldu ve cihazım daha 2 gün önce mavi ekran hatası verdi. Hala daha oyunlarda ben FPS limiti ve işlemciye limit koymazsam 98 dereceleri görüyor. Diğer marka laptopları kullanan arkadaşlarım var, bende başka marka laptoplar kullandım daha ömrümde bu kadar mavi ekran hatası, bu kadar sorunla karşılaşmadım. Yeni bir cihazın daha aldıktan birkaç ay sonra servise gönderilme ihtiyacı olmaması lazım. Sonuç olarak arkadaşlar Monster Notebook en azından Abra serisi için söylüyorum, pişmanlıktır.