Monster Abra A5 v17.1 laptop SSD görüyor ancak hafızasını görmüyor

JBKARTAL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Arkadaşlar herkese merhaba, yeni bir gün benim bir sıkıntım var Monster Abra A5 v17.1 ile ben Monster kurulumunu ve drivleri yükledim yeniden başlatıktan sonra BIOS tekrar döndüm ne oldu falan dedim. Kurcaladım böyle bir baktım SSD sistem görüyor ama hafızasını görmüyor fotoğraf bıraktım eğer düzeltilebilecek bir şeyse cevaplarınızı bekliyorum.

16555382143091782610477.jpg

Arkadaşlar Herkese merhaba, yeni bir gün benim bir sıkıntım var Monster Abra A5 v17.1 ile ben Monster kurulumunu ve drivleri yükledim yeniden başlatıktan sonra BIOS tekrar döndüm ne oldu falan dedim. Kurcaladım böyle bir baktım SSD sistem görüyor ama hafızasını görmüyor fotoğraf bıraktım eğer düzeltilebilecek bir şeyse cevaplarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 1423526
Sistemde açılmama vs. problemleri var mı?

Bencede olabilir Saten dün elime ulaştı ilk günden oldu bu Biosu nasıl sıfırlıycam acaba monster Biosu biraz karmaşık yani load bı seçenek vardır ya ayarları geri getirmi yapıyım?

Umarım şubeye gitmeye gerek kalmadan çözülür.
Maalesef olmadı dediniz gibi SSD fişi çekmiş olabilir 14BinTL veriyorsun ugraştigin sorunlar gerçekten kötü birşey neyse vakit ayırdigin teşekkür ederim yarım saat sonra Şubeye giderim herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı