Monster Abra A5 V17.1 Windows 11'den Windows 10'a dönmek mantıklı mı?

Mustafaulutaş

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Şu an Windows 11 kullanıyorum. Temiz kurulum yapmadım, Update üzerinden geçtim o yüzden içim rahat etmiyor ve temiz kurulum yapmak istiyorum. Kararsız kaldım. Monster Abra A5 V17.1 kullanıyorum. Bilgisayar açılırken falan arada kasıyor.

Bir de garip bir sorun ortaya çıktı, arada bir bilgisayarı şarja takınca bazen de çıkarınca kısa devre yapmış gibi aniden kapanıyor. Windows 11'le alakalı mı emin değilim. O yüzden Windows 10'a geçip sorunun 11'le alakalı olup olmadığını mı test etsem ya da direkt Windows 11'e temiz kurulum mu yapsam? Kararsız kaldım. Bir akıl verirseniz sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de garip bir sorun ortaya çıktı, arada bir bilgisayarı şarja takınca bazen de çıkarınca kısa devre yapmış gibi aniden kapanıyor.
Bu konuda teknik servise ulaşsan iyi olur gibi. Soruna dönersek Windows 10 sonuçta hala güncel bir işletim sistemi, geri dönemenizin yaratabileceği büyük bir eksi yok.

Bu konuda teknik servise ulaşsan iyi olur gibi. Soruna dönersek Windows 10 sonuçta hala güncel bir işletim sistemi, geri dönemenizin yaratabileceği büyük bir eksi yok.

Öyle tabii haklısın kapanma olayının teknik olduğunu tahmin ediyorum. Peki sence sorun ne olabilir?

Öyle tabii haklısın kapanma olayının teknik olduğunu tahmin ediyorum. Peki sence sorun ne olabilir?
Sistemim gücü iletme yapısında bir sorun olabilir. Açıkcası buna neden olabilecek elektronik sorunları tanılama, çözme işi için elleri biraz kirletmek gerekebilir. Monster servisinin tutumu ne bilmiyorum ama bir an önce bu sorunu bildirerek servise verirdim kurcalamadan.

Sistemim gücü iletme yapısında bir sorun olabilir. Açıkcası buna neden olabilecek elektronik sorunları tanılama, çözme işi için elleri biraz kirletmek gerekebilir. Monster servisinin tutumu ne bilmiyorum ama bir an önce bu sorunu bildirerek servise verirdim kurcalamadan.
Tamam sağol knk. Ama şuan sınav dönemi olduğu için bilgisayara çok ihtiyacım var. Bir de bilgisayar full yükte bile hiç bir düşük güç belirtisi vermiyor. Bu sorun da arada bir oluyor bir süre böyle kullanmam sisteme zarar verir mi ?

Tamam sağol knk. Ama şuan sınav dönemi olduğu için bilgisayara çok ihtiyacım var. Bir de bilgisayar full yükte bile hiç bir düşük güç belirtisi vermiyor. Bu sorun da arada bir oluyor bir süre böyle kullanmam sisteme zarar verir mi ?
Biraz da sorunun ne olduğuna bağlı. Sorunu bilmediğimiz için yorum yapamayacağım ama ani kapanmaların sağlıklı olmadığı net.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı