Monster Abra A5 v17.2 açılmama

Chewy

Hectopat
Merhaba, Wibdows 11 kullanıyorum. Sabah güncelleme geldi, güncellemeyi yaptım ve yeniden baslattim yeniden başlatırken önce mavi ekran verdi, daha sonra böyle bir hata ile karşılaştım;

Monster'in BIOS arayüzü farklı olduğu için internette bulunan çözümleri. de yapamadım, teknik servisi aradığımda servise gönder diyorlar, ancak zamanım yok ve bana bu zamanlarda bilgisayar lazım. Sıfırdan Windows 10 kurmayı denedim bu sefer de HDD veya SSD seçme yerinde SSD'yi görmüyor, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 62
İşletim sisteminin boot kayıtları bozulmuş olmalı, cihaz şu anda Windows 11'i boot edemez. USB bellekte yazılı Windows 11 imajı varsa onu bağlayıp sorun giderme seçeneğinden başlatma kurtarmayı kullanabilirsiniz. Bir ihtimal depolama biriminizde sorun olabilir.

M
SSD'yi başka bir bilgisayara takma imkanınız var mı acaba?
Malesef.

İşletim sisteminin boot kayıtları bozulmuş olmalı, cihaz şu anda Windows 11'i boot edemez. USB bellekte yazılı Windows 11 imajı varsa onu bağlayıp sorun giderme seçeneğinden başlatma kurtarmayı kullanabilirsiniz. Bir ihtimal depolama biriminizde sorun olabilir.
Deneyeceğim teşekkürler.

M

Maalesef.

Deneyeceğim teşekkürler.

Hocam BIOS görebiliyor mu SSD'yi? BIOS göremiyorsa boşuna uğraşmayın derim. Sorun ya SSD de ya da SATA kablosu kullanıyorsanız kabloda olabilir. Kullanmıyorsanız en kötü ihtimal anakarttaki sokette bir sorun olabilir. O anakart değişimi gerektiriyor bildiğim kadarıyla.

Hocam BIOS görebiliyor mu SSD'yi? BIOS göremiyorsa boşuna uğraşmayın derim. Sorun ya SSD de ya da SATA kablosu kullanıyorsanız kabloda olabilir. Kullanmıyorsanız en kötü ihtimal anakarttaki sokette bir sorun olabilir. O anakart değişimi gerektiriyor bildiğim kadarıyla.

BIOS'un görüp göremediğini nasıl anlıyacağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı