Monster Abra A5 v17.2 bilgisayarda yapılması gerekenler neler?

Piksel testini yaptım ama görmesi cidden zor ben bir şey fark edemedim. Soğutucu önerisi için başlık açıcam yakında alıcam bir tane.

@Sleim oradaki işlemci sayısı en fazla ne kadarsa o olmalı. Yoksa işlemcinin gücünü kısıtlamış olursunuz.

Benim bildiğim bu, yanlışım varsa düzeltsin bilgili hocalarım.

@DermanUsta biraz yanlıs, @BaranHB hocam onu yanlışlıka 4 yapınca R23 skoru 10k falan gelmişti.
Tekrar max yaptıktan sonra ise R23 skoru 13,500 falan oldu.
@408091

Evet, doğrudur. Zaten Recep Baltaş hocamda "hiçbir faydası yok" vb. diyor. Şahsen bende o ayarın açılmasını önermem, zaten performansa hiçbir katkısı yok.
@Sleim oradaki işlemci sayısı en fazla ne kadarsa o olmalı. Yoksa işlemcinin gücünü kısıtlamış olursunuz.

Benim bildiğim bu, yanlışım varsa düzeltsin bilgili hocalarım.
Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler. Değiştirmemin herhangi bir etkisi olmayacak yani performansa diyorsunuz. Ama ben onu 12'ye aldığım zaman bilgisayar sadece opera kullanırken bile fan sesi normalden fazla çalışıyordu. Bana doğrudan etkiliyor gibi gelmişti KartalPCMaster'ın dediği gibi. Yani şimdi ben bunu değiştireyim mi değiştirmeyim mi Mezbahaneci Utku usta? Konumla sizi biraz fazla sıktım kusura bakmayın herkes farklı şeyler söylüyor.

Piksel testini yaptım ama görmesi cidden zor ben bir şey fark edemedim. Soğutucu önerisi için başlık açacağım yakında alacağım bir tane.
Eki Görüntüle 1375313

Hocam hayirli olsun bende Abra A5 v16.7 kullanıyorum iki sefer degisiklik yaptim ama yakinda iade edeceğim olmuyor statik elektrik yasadim isik sizmasina denk geldim ölü piksele hiç denk gelmedim ama sahsen uzun vaade nasıl bir sıkıntı yaratir onu bilemicem fanlar kafasina gore calisiyor halen isik sizmasi var yalitim izolasyonla ilgili 6 ayda bir bakim muhabbeti var hiç sevmedim APU islemcili AMD Ryzen 5 500 Acer alacağım daha iyi Monster gercekten iyi degil. Acer APU oldugu icin sıkıntı. 10350 k aldim @499337 hocam da beni de kararsiz biraktin.

İlk basta kullan ilk firsatta statik yersen iade et. Degisim iste duruma gore bak.

Yani şimdi ben bunu değiştireyim mi değiştirmeyim mi Mezbahaneci ve Utku Usta? Konumla sizi biraz fazla sıktım kusura bakmayın herkes farklı şeyler söylüyor.

Şahsen ben kapalı konumda kalmasını öneririm.

@499337 sonuç.

Yani şimdi ben bunu değiştireyim mi değiştirmeyim mi Mezbahaneci Utku usta? Konumla sizi biraz fazla sıktım kusura bakmayın herkes farklı şeyler söylüyor.
Ben eve gelince kendimdeki ayarı atsam olur mu?
O doğru ayardı %100 ama neydi o ayar hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…