Monster Abra A5 v17.2 ekranda bozulma

DarthMeyder

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
Bilgisayar açıktı. Dışarı 4 saatliğine çıktım. Ekranda görseldeki gibi sorun oluştu. Bağlı ikinci monitörde sıkıntı yok, çalışmasında sıkıntı yok. Daha önce bilgisayarın ekranı sert kapatmadım. Hep yerinde sabit bir şekilde duruyor. İlk böyle gözüküyordu sonra çizgiler belirsizleşti biraz.

RGB'lerde sıkıntı var gibi sanki.

Aynı şeyi yaşadım kaç kez hem de. En sonunda 3. kere ekran değişeceğinde dedim "Dokunmuyorum, 7/24 aynı yerde duruyor, kapağını ellemedim bile. Kendi kendine yükte bile değilken ekran bir anda bozuluyor. Değişim istiyorum." dedim. Değişimden yenisini verdiler. Aynı şeyi tavsiye ederim.

Sorun devam ederse garantiye nasıl göndereceğinizi öğrenmek için: Monster Teknik Servis Merkezi | Tek Yetkili Monster Servisi‎

Bir de ne olur ne olmaz verilerinizi yedekleyin.

Yardımınız için teşekkürler şu an görseldekinden kat ve kat azaldı tek şaşırdığım nokta burası. Şu an kullanmamda bir sıkıntı var mı? İşlerimi halletmem gerek.

Yardımınız için teşekkürler şu an görseldekinden kat ve kat azaldı tek şaşırdığım nokta burası. Şu an kullanmamda bir sıkıntı var mı? İşlerimi halletmem gerek.

Hayır, kullanmanızda bir sorun yok. Bende bunun benzeri oldu fakat tüm ekranda beyaz bir perde olmuştu. Tekrarlaması olası olduğu için önden söyleyeyim dedim. Paneli çok sorunlu bir model. Eğer ekran bu şekilde yine bozulursa bile monitöre bağlayıp işlerinizi halledebilirsiniz. Sadece panelden kaynaklı sorun oluyor çünkü.

Son düzenleme:
Yardımınız için teşekkür ederim şu an kullanmaya devam ediyorum. Gözle görülmesi zorlaştı. Yarın teknik servisle iletişime geçeceğim.

Son bir sorum var değişim yaparken kutu fatura yanımda değil. KYK'da kaldığım için getirmedim. Bunlar gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son bir sorum var değişim yaparken kutu fatura yanımda değil. KYK'da kaldığım için getirmedim. Bunlar gerekli mi?
Kutusunun içindeki her şey ile kargolamanız gerekiyor. Bu biraz sorun olabilir. Sabah 9'dan sonra telefon edip konuşabilirsiniz. Öğle araları var ama ona dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…