Monster Abra A5 v17.2 vs v19.2

Acilirken ya sol hoparlorden ya da fandan (neresi oldugunu tam cozemedim) dip ses geliyor sonra kesiliyor. Sorun mu bilmiyorum ama cok memnunum. Oynadigim en agir oyun Forza 5 ve sicaklik degerleri CPU 70-75 derece arasi Max 80 gordum onda da fanlari artirdi geri dustu sicaklik. GPU ise 60-65 derecede. 70derece oldugunu bile gormedim. RAM'i 16 GB yaptim ve kendi Samsung 970 EVO 1TB SSD'mi taktim. Performansi daha da artti diyebilirim. Aksama RDR2 oynamayi dusunuyorum sicaklik degerlerini paylasirim ancak video atmam hafta sonunu bulur cunku hafta içi kaldigim yerde internet yok. Hafta sonu atabilirim ancak.
Ozet: Cihazdan memnunum.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam.
RDR2'de Geforce Experience uzerinden Optimum ayarlarda (ultraya ayarladi) 55-60fps arasi aliyorum. Sicaklik biraz yuksedi diyebilirim. CPU 85 GPU 78 dereceleri gordu. Yine de sicaklik degerleri gayet iyi. Onceki Monster Abra A5 v15.8.3 bilgisayarimda GTA5 oynarken bile 90 dereceleri goruyordu.

RDR2'de GeForce Experience uzerinden optimum ayarlarda (ultraya ayarladi) 55-60FPS arasi aliyorum. Sicaklik biraz yuksedi diyebilirim. CPU 85 GPU 78 dereceleri gordu. Yine de sicaklik degerleri gayet iyi. Onceki Monster Abra A5 v15.8.3 bilgisayarimda GTA 5 oynarken bile 90 dereceleri goruyordu.

Sıcaklık güzel altına soğutucuda olursa 70 77 arası olur. FPS yükselir çok iyi şu anda da.

Sıcaklık güzel altına soğutucuda olursa 70 77 arası olur. FPS yükselir çok iyi şu anda da.
laptop altina sogutucu almayi dogru bulmuyorum. onun yerine bilgisayara daha rahat hava akisi saglayabilecegi bir ortam yaratiyorum mesela yukseltmek gibi. Sogutucular her ne kadar gorevini yerine getirse de iceride statik hava akimina sebep olabiliyor. Siz yine de bir arastirin. Ben arastirdigimda boyle bir sonucla karsilasmistim. Belki yanlis arastirmisimdir.

Laptop altina sogutucu almayi dogru bulmuyorum. Onun yerine bilgisayara daha rahat hava akisi saglayabilecegi bir ortam yaratiyorum mesela yukseltmek gibi. Sogutucular her ne kadar gorevini yerine getirse de iceride statik hava akimina sebep olabiliyor. Siz yine de bir arastirin. Ben arastirdigimda boyle bir sonucla karsilasmistim. Belki yanlış arastirmisimdir.

Teşekkürler reisim bakarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı