HeyGoogle Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Yer Ellhofen Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #31 VIGOS dedi: Bende şu an lise 3 deyim üniversiteye gideceğim zaman ( umarım istediğim bölümü kazanırım) yanımda taşımam gerekecek hep o yüzden laptop bakiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız . Hocam ayıp olmazsa Hangi bölümü kazanmak istiyorsunuz?
VIGOS dedi: Bende şu an lise 3 deyim üniversiteye gideceğim zaman ( umarım istediğim bölümü kazanırım) yanımda taşımam gerekecek hep o yüzden laptop bakiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız . Hocam ayıp olmazsa Hangi bölümü kazanmak istiyorsunuz?
VIGOS Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #32 HeyGoogle dedi: Umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız . Hocam ayıp olmazsa hangi bölümü kazanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisliğini çok istiyorum.
HeyGoogle dedi: Umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız . Hocam ayıp olmazsa hangi bölümü kazanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisliğini çok istiyorum.
HeyGoogle Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Yer Ellhofen Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #33 VIGOS dedi: Yazılım mühendisliğini çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım kazanırsınız hocam.
VIGOS dedi: Yazılım mühendisliğini çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım kazanırsınız hocam.
VIGOS Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #34 HeyGoogle dedi: Umarım kazanırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım sizde istediğiniz mesleğe sahip olursunuz.
HeyGoogle dedi: Umarım kazanırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım sizde istediğiniz mesleğe sahip olursunuz.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #35 VIGOS dedi: Bu şu an bende olan ASUS sağlam ama RAM ve depolama yetersiz geliyor. Neyi. Genişletmek için tıkla... Onları yükseltirsin.
VIGOS dedi: Bu şu an bende olan ASUS sağlam ama RAM ve depolama yetersiz geliyor. Neyi. Genişletmek için tıkla... Onları yükseltirsin.
Q qwessus Decapat Kek günü Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #36 VIGOS dedi: Sogutucu alsam yine aynı sıkıntı olur mu? Yok oynayacağım oyunlarda Valorant FIFA 23 Mortal Kombat 11 ve Forza Horizon 4 alınır mı? Valorant FIFA 23 Mortal Kombat 11 ve Forza Horizon 4 oynayacagım sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Buna internettensen bakmalısın dosrum, oyunların o bilgisayardaki reviewlerne bak.
VIGOS dedi: Sogutucu alsam yine aynı sıkıntı olur mu? Yok oynayacağım oyunlarda Valorant FIFA 23 Mortal Kombat 11 ve Forza Horizon 4 alınır mı? Valorant FIFA 23 Mortal Kombat 11 ve Forza Horizon 4 oynayacagım sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Buna internettensen bakmalısın dosrum, oyunların o bilgisayardaki reviewlerne bak.