Monster Abra A5 V17.3.4 alınır mı?

Sogutucu alsam yine aynı sıkıntı olur mu?

Yok oynayacağım oyunlarda Valorant FIFA 23 Mortal Kombat 11 ve Forza Horizon 4 alınır mı?

Valorant FIFA 23 Mortal Kombat 11 ve Forza Horizon 4 oynayacagım sıkıntı çıkarır mı?

O oyunlar için alınır iyi sogutucu bulursan fazla ısınmaz ben kötü kullanıyorum Dead by Daylight adlı oyunda 73 derece görüyorum boşta 45.

Ah be almayı düşünüyordum bu yorumlardan sonra heves kalmadı.

Hocam kullanmadım ama bizde bir hocada var ve memnun. Hoca Valorant vb. oynuyor. (nasıl hoca demeyin daha 24 yaşında)

Hocanız cok iyiymiş keşke bizde olsa :D

O oyunlar için alınır iyi sogutucu bulursan fazla ısınmaz ben kötü kullanıyorum Dead by Daylight adlı oyunda 73 derece görüyorum boşta 45.

Bu peki boşta kaç derece olur soğutucu olmadan.

Hocam bizim hocalar yatılı kursta kalıyor. Zaten hepsi bekâr. Bir tane de hoca odası yapmışlar pcler falan var. Çok iyi hocalar. 1 tanesi de pubg oynuyor. Hepsi genç zaten.

48-49 muhtemelen.

Hocam bizim hocalar yatılı kursta kalıyor. Zaten hepsi bekâr. Bir tane de hoca odası yapmışlar PC'ler falan var. Çok iyi hocalar. 1 tanesi de PUBG oynuyor. Hepsi genç zaten.

Neresi orası bende gelmek istiyorum:D

@VIGOS farklı önerelim hocam. Bu baş ağrıtır o yüzden tavsiye etmiyoruz.

Olur RAM'i ve depolaması yüksek önerebilir misin?

48-49 muhtemelen.

İyi değil mi?

Neresi orası bende gelmek istiyorum:D

Olur RAM'i ve depolaması yüksek önerebilir misin?

İyi değil mi?

Dostum Monster kullanıcısı olarak sana önermem şu an servise hiç yollamadım ama ısınma sorunu gerçekten fazla ayrıca kaliteli çıkması aşırı nadir şansın yaver gitmiyorsa farklı markalara bak ama onlarda kötü çıkar şans önemli aldığın şey degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı