Bu bütçeye bu kadar.Tercih edilen dizüstü az diyorum. Çünkü ısınma sorunun önüne geçilemiyor. Sadece yüksek fiyatlarda olan dizüstülerinde ısınma sorunu çözülmüş. Çünkü bu özellikler oyun için çok iyi ama sıcaklık yüzünden performans düşüyor.
Bu bütçeye bu kadar.Tercih edilen dizüstü az diyorum. Çünkü ısınma sorunun önüne geçilemiyor. Sadece yüksek fiyatlarda olan dizüstülerinde ısınma sorunu çözülmüş. Çünkü bu özellikler oyun için çok iyi ama sıcaklık yüzünden performans düşüyor.
Bu bütçe de olan adam gibi laptoplar da çok FPS düşmüyor ki ısıdan dolayı? Gayet akıcı oynatıyorlar, öyle Throttle yiyip 10-20 FPS oynamazsın oyunu.Ben baktım oyun için o dizüstüler çok pahalı. Yüzmilyarlık laptopa baktım oyunlarda 60 70 derecelere düşebiliyor.En büyük sorun sıcaklık.Yoksa özellikler iyi.Şu özelliklerde pcde olsa her oyunu açar.
Hayır, olmaz. Monster gibi şey alırsan olur.90 derecede donmadan oynuyor. Onu fark ettim nasıl donmadan oynatabiliyor. Ama 2 3 saat sonra donma olmaz mı?
Maksimum bütçe ne?Sizin bildiğiniz bu bütçede bir laptop var mı? Bu donma olayı neden bazılarında oluyor. Bazılarında olmuyor.
20-25 milyar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.