Monster Abra A5 V17.4.4 iade edilmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada eğer Monster almayı düşünüyorsanız almayın. ASUS, MSI ve Lenovo tercih edebilirsiniz. HP de güzel.
Bende monster kullanıyorum tongfang kasa olduğu için almıştım.
Şuan tek problemim USB portları kafasına göre bazen çalışmıyor ister istemez can sıkıyor bu olayda.
Bahsettiğiniz gibi bir hak varsa değerlendirmeyi düşünebilirim belki.

Aynı kasayı kullanıyorum. V17.2.1. Aldıktan sonra 1 ay geçti ve servise götürmeye başladım. En son Ocak ayında bozuldu ve yeni laptop verdiler. Hala sorunlar devam ediyor. Bu laptop bir an önce elinden çıkmalı. Tek diyeceğim şey bu. Bu kadar mağduriyet üzerine faturanı al git.

senin yaşadığın sorunlar neler?

senin yaşadığın sorunlar neler?
Ekran kendi kendine bozuldu. Sonra servisin taktığı ekran ölü piksel doluydu ve ışık sızması vardı. Tekrar servise gitti. Bu sefer düzgün takmışlardı. Birkaç ay geçti SSD bozuldu. SSD'den bir-iki ay sonra yine ekran kendi kendine bozuldu. SSD de sorunluydu. Ledlerin de bazıları yanmıyordu. En sonunda değişim yaptılar. Bunda da SSD sorunlu ve ledlerin bazıları yanmıyor. Ölü piksel ve ışık sızması var. Uğraşmak istemediğimden değişimden geleni geri göndermedim.

üzerinden uzun süre geçmediyse bence git götür.

Hocam monster ile uzun bir münakaşa sonrası iade edebileceğini düşünüyorum. Ben 1 yıl 1 ay kullandıktan sonra iade ettim cihazı rezalet ötesi sadece o cihaz.

Hocam monster ile uzun bir münakaşa sonrası iade edebileceğini düşünüyorum. Ben 1 yıl 1 ay kullandıktan sonra iade ettim cihazı rezalet ötesi sadece o cihaz.
Dostum süreci detaylı şekilde açıklar mısın ? Bende kayıt açtırdım bekliyorum. Haber verirseler götüreceğim. Cihazı alalı 1 ay oldu yenisini verdiler bu cihaz 2 haftalık.

Dostum süreci detaylı şekilde açıklar mısın ? Bende kayıt açtırdım bekliyorum. Haber verirseler götüreceğim. Cihazı alalı 1 ay oldu yenisini verdiler bu cihaz 2 haftalık.
Hocam direkt şikayetvara şikayet gir. Ana merkezden arıyolar. Direkt iade istediğini kusurlu ürün olduğunu belirt bu durumda iade ettiler bende. Götürdüğün serviste de aynı şekilde iade olmasını istediğini belirt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…