Monster Abra A5 v18.1 Harici Monitörle Optimus Bypass Edilebilir mi?

MUX swich olmadan optimus u kapatamazsın hocam.

Harici ekran kartının çıkışına harici monitör bağlayarak optimusu kapatabilir, sadece MUX Switch ile kapatacak diye bir şey yok. Bilgisayarımda normalde MUX Switch yok yani bu ayarları harici monitörü takmadan göremezdim.

1673217585936.png

İnternette araştırdım sanırım HDMI girişinde fakat mini DP de ise sizde hangi dönüştürücü var link verebilir misiniz?

Vatan Bilgisayar'dan monitörü aldığımda bunu da aldım. 21.6 Gbps hıza kadar destekliyor bu kablo benim çıkışım da zaten 20 Gbps bana çok rahat yetiyor. 1080p 240 Hz'e kadar sıkıntısız kullanılabiliyor.

Hocam benim araştırdığım videolardan gördüğüm kadarıyla external monitor sayesinde atıyorum CS:GO'da 300 FPS alıyorsam monitörle ortalama 450ye çıkıyor bu rakam bu FPS artışı external monitor sayesinde oluyor MUX olmadan da harici monitorle kapanıyor yani ben öyle okudum, gördüm.

Doğru optimusu kapatınca işlemciye yük binen oyunlarda FPS aşırı derecede artıyor. AAA oyunlarda değişiklik olmaz yalnız.

Son düzenleme:
Harici ekran kartının çıkışına harici monitör bağlayarak optimusu kapatabilir, sadece MUX Switch ile kapatacak diye bir şey yok. Bilgisayarımda normalde MUX Switch yok yani bu ayarları harici monitörü takmadan göremezdim.

Eki Görüntüle 1627425

Vatan Bilgisayar'dan monitörü aldığımda bunu da aldım. 21.6 Gbps hıza kadar destekliyor bu kablo benim çıkışım da zaten 20 Gbps bana çok rahat yetiyor. 1080p 240 Hz'e kadar sıkıntısız kullanılabiliyor.

Doğru optimusu kapatınca işlemciye yük binen oyunlarda FPS aşırı derecede artıyor. AAA oyunlarda değişiklik olmaz yalnız.

Teşekkür ederim hocam derdimi anlayabilmişsiniz ki dün de monitörüm geldi ve dedigim seyi kendim takarakta gördüm FPS artışı sağladı çokça teşekkür ederim size de bu arada kablo içinde sağ olun mutlaka sipariş geçeceğim G-SYNC kullanamıyorum...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı