Monster Abra A5 v18.2.1 laptopa hangi SSD alınmalı?

Catexe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
WD Blue SN570 500 GB uyar mı? Cihaz Monster Abra A5 v18.2.1 sitesinde 500GB Crucial P2 PCI-e M.2 2280 PCI-e 3.0 X4 yazıyor ama ben GittiGidiyor'dan almıştım, aldığım kısımda Monster'ın dı bana gönderdiklerin de 500GB Crucial P2 PCI-e M.2 2280 PCI-e 3.0 X4 yerine WD Blue SN570 500 GB var bana hatalı gönderilmemiştir değil mi ve WD Blue SN570 500 GB SSD'si hem masaüstü hem de dizüstü için değil mi? Abra A5 V18.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook .

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4428).png
    Ekran Görüntüsü (4428).png
    7,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran Görüntüsü (4429).png
    Ekran Görüntüsü (4429).png
    52 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba öncelikle Monster kervanına hoş geldin. Bende Abra A5v16.7 kullanıcısıyım çokta memnunum. Yanlışlıkla gönderildiğini sanmıyorum. Onlar zaten uyumlu olan parçaları kullanıyorlar. Ellerinde hangisi varsa onu takarlar. İçin rahat olsun, hayırlı olsun güle güle kullanman dileği ile.

Merhaba öncelikle Monster kervanına hoş geldin. Bende Abra A5v16.7 kullanıcısıyım çokta memnunum. Yanlışlıkla gönderildiğini sanmıyorum. Onlar zaten uyumlu olan parçaları kullanıyorlar. Ellerinde hangisi varsa onu takarlar. İçin rahat olsun, hayırlı olsun güle güle kullanman dileği ile.
Alalı 9 ay oldu şimdi bi garibime gitti neden farklı diye ve WD SN570 ssd daha iyi dimi çünkü o var ve ve şimdi aynısını satın almayı düşünüyorum.

Alalı 9 ay oldu şimdi bi garibime gitti neden farklı diye ve WD SN570 ssd daha iyi dimi çünkü o var ve ve şimdi aynısını satın almayı düşünüyorum.
Bana göre de WD daha iyi ama karşılaştırmak lazım, okuma-yazma hızı mevzusu var. Marka olarak WD tabiki. Onun haricinde de Sandisk var kaliteli olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı