Mageterian Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #1 2. El Monster laptop aldım format attım ve touch pad çalışmamaya başladı. Ayrıca tanımlayamadığı bazı parçalar var fotoğraf gözüktüğü gibi. Ayrıca driverı olmadığından güncelleme yapamıyorum serisi Abra A5 V18.2.3 bulamadım sürücülerini. Dosya Ekleri 20221004_215715.jpg 116,4 KB · Görüntüleme: 189 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2022
2. El Monster laptop aldım format attım ve touch pad çalışmamaya başladı. Ayrıca tanımlayamadığı bazı parçalar var fotoğraf gözüktüğü gibi. Ayrıca driverı olmadığından güncelleme yapamıyorum serisi Abra A5 V18.2.3 bulamadım sürücülerini.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 4 Ekim 2022 #2 Mageterian dedi: 2. el Monster laptop aldım format attım ve touch pad çalışmamaya başladı. Ayrıca tanımlayamadığı bazı parçalar var fotoğraf gözüktüğü gibi. Ayrıca driverı olmadığından güncelleme yapamıyorum serisi Abra A5 V18.2.3 bulamadım sürücülerini. Genişletmek için tıkla... Monster'ın sitesinden sürücüler kısmında olması lazım yoksa mail atın. Artı 0 Eksi
Mageterian dedi: 2. el Monster laptop aldım format attım ve touch pad çalışmamaya başladı. Ayrıca tanımlayamadığı bazı parçalar var fotoğraf gözüktüğü gibi. Ayrıca driverı olmadığından güncelleme yapamıyorum serisi Abra A5 V18.2.3 bulamadım sürücülerini. Genişletmek için tıkla... Monster'ın sitesinden sürücüler kısmında olması lazım yoksa mail atın.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.757 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 4 Ekim 2022 #3 Satan kişi driverların bulundugu USB'yi vermedi mi? Artı 0 Eksi
KS KS Mageterian Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Artoria Pendragon dedi: Satan kişi driverların bulundugu USB'yi vermedi mi? Genişletmek için tıkla... Drıver ilkte yapmadım şimdi yaptım, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Satan kişi driverların bulundugu USB'yi vermedi mi? Genişletmek için tıkla... Drıver ilkte yapmadım şimdi yaptım, teşekkürler.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 7 Ekim 2022 #5 Mageterian dedi: 2. El Monster laptop aldım format attım ve touch pad çalışmamaya başladı. Ayrıca tanımlayamadığı bazı parçalar var fotoğraf gözüktüğü gibi. Ayrıca driverı olmadığından güncelleme yapamıyorum serisi Abra A5 V18.2.3 bulamadım sürücülerini. Genişletmek için tıkla... Snappy Driver Installer Origin deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Mageterian dedi: 2. El Monster laptop aldım format attım ve touch pad çalışmamaya başladı. Ayrıca tanımlayamadığı bazı parçalar var fotoğraf gözüktüğü gibi. Ayrıca driverı olmadığından güncelleme yapamıyorum serisi Abra A5 V18.2.3 bulamadım sürücülerini. Genişletmek için tıkla... Snappy Driver Installer Origin deneyebilirsin.