Monster Abra A5 V19.1.7 Valorant Oyun Performansı

2.el iyi fiyata almışsınız ama sıfırı pahalı hocam.
Hayırlı olsun
Teşekküler.

Bu arada bu oyun işlerinden pek anlamam ama arada oynuyorum işte yani almışken biraz iyisi olsun dedim fiyatlar çok yakın mesela bu aldığım fiyatlara ekran kartsız laptoplar var .

Teşekkürler.

Bu arada bu oyun işlerinden pek anlamam ama arada oynuyorum işte yani almışken biraz iyisi olsun dedim fiyatlar çok yakın mesela bu aldığım fiyatlara ekran kartsız laptoplar var.

14 bin TL için gayet iyi bir laptop hocam işlemcisi gayet iyi 1650 olmasa 1650 Ti laptop kullanmıştım bana yeterli gelmişti size de gelir diye düşünüyorum.

Yaklaşık 6 yıldır Abra A5 v12.1 kullanıyorum. Hem bilgisayardan hem de markadan hiçbir şikayetim yok. Neye dayanarak bunu söylediğinizi merak ettim açıkçası.

Siz yaşamadınız ama yaşayan çok kullanıcı var ve Clevo kasaların rezaletinden dolayı bu kötü algı oluştu markalarına değer verdiklerini düşünmüyorum ısınma promblemlerini kaç yıl geçti daha yeni düzelttiler.
Çok uzun süre kalitesiz parçalar ve kasalar kullandılar en pahalı modellerinde bile çok fazla şikayet vardı.
Artık düzeltmiş olsalar da yavaş yavaş eskiden yaptıkları hataların yüzünden çok fazla kötümser algı var.

Siz yaşamadınız ama yaşayan çok kullanıcı var ve Clevo kasaların rezaletinden dolayı bu kötü algı oluştu markalarına değer verdiklerini düşünmüyorum ısınma promblemlerini kaç yıl geçti daha yeni düzelttiler.
Çok uzun süre kalitesiz parçalar ve kasalar kullandılar en pahalı modellerinde bile çok fazla şikayet vardı.
Artık düzeltmiş olsalar da yavaş yavaş eskiden yaptıkları hataların yüzünden çok fazla kötümser algı var.
Benim tecrübem tam aksi oldu markalarına verdikleri değer konusunda. Kadıköy'deki servislerine ne zaman gitsem hep güler yüzlü ve ilgili çalışanlarla muhattap oldum, telefonla yaptığım görüşmeler de keza. Kullanım ömrü bitmiş CPU fanını ve hatta kendi elimle kırdığım kapak menteşesini bile (temizlik için servise gönderdiğimde menteşenin değiştirilmesini söylemememe rağmen) ücretsiz değiştirdiler zamanında. Demek ki benim şansım yaver gitmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı