BarlasEmre
Femtopat
Daha fazla
Ben pek anlamıyorum açıkçası bilgisayarlardan ömür boyu bakım garantisi falan var diye ve çevremdeki insanlar önerdiği için Monster markasına yönelmiştim. Monster'ı önermiyor musunuz yani. Ama aralarında bayağı RAM farkı ve SSD farkı var bunları Acer'a ekleyince fiyat çok artmaz mı ve nasıl ekleyeceğim vatan da öyle bir seçenek bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.O kadar bütçeniz varsa ikisini de almayıp buna istediğiniz şekilde ekleme yapın.
https://www.vatanbilgisayar.com/ace...nesil-core-i7-12700h-8gb-512gb-ssd [/QUOTE]
İllaki ikisi arasından birini alacaksanız Abra A5 v19.2.4 daha uygun olacaktır. 12500H 3050 Ti'ı rahat besler diye düşünüyorum. Arkadaşın linkini attığı bilgisayar ikisinden de çok iyidir.
Ben pek anlamıyorum açıkçası bilgisayarlardan ömür boyu bakım garantisi falan var diye ve çevremdeki insanlar önerdiği için Monster markasına yönelmiştim. Monster'ı önermiyor musunuz yani. Ama aralarında bayağı RAM farkı ve SSD farkı var bunları Acer'a ekleyince fiyat çok artmaz mı ve nasıl ekleyeceğim vatan da öyle bir seçenek bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
i7 yerine i5 olanın daha iyi verim sağlayacağını mı düşünüyorsunuz?
i7 yerine i5 olanın daha iyi verim sağlayacağını mı düşünüyorsunuz?
Sonradan sizin eklemeniz lazım, RAM'ler 2bin civarı, SSD eklesende 1K cıvarı tutar. 25 bine çok daha performanslı bir modele sahip olursun.
i5-12500H'ın 3050 Ti'a yeterli geleceğini düşünüyorum. Tabii ki de i7-12700H daha iyi olacaktır. Monster kullanan biri olarak pek önerdiğim söylenemez çok sıkıntı yaratabiliyor yani şansınıza bağlı.
O kadar bütçeniz varsa ikisini de almayıp buna istediğiniz şekilde ekleme yapın.
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!www.vatanbilgisayar.com
Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim becerebileceğimi düşünmüyorum.
@Artoria Pendragon bu iyi midir sizce?Acer Nitro 5 AN515-46 NH.QGZEY.001 Ryzen 7 6800H 15.6
Acer Nitro 5 AN515 46 NH.QGZEY.001 Ryzen 7 6800H 15.6www.teknosa.com