Monster Abra A5 v19.2.5 vs HP Victus laptop 16 D1021NT

Bütçe
20000
Monster PC alarak eve yeni bir petek takmış olursun :D Monster'dan uzak durursanız daha mutlu olursunuz bunun dışında önerebileceğim laptop.

Üstte atılan 3060'lı Victus, oyun için şu anlık bu bütçede en iyisi. Ancak RAM'leri 4×2. Yükseltme yapmak isterseniz ekstra slotu yoksa içindeki RAM'leri satıp ayrı bir 8×2 RAM kit almanız gerek.

Önerileriniz için teşekkürler bende Victus'dan yanayım.

GPU için alıyorsan bunu alıp 1 adet daha RAM eklemek daha mantıklı olur. HP RAM takmaya izin veriyor garanti dışına çıkmaz yani.

Monster önermeyip Excalibur önermek nasıl kafa anlamadım:D 3060 Victus alman daha iyi olur.

Üstte atılan 3060'lı Victus, oyun için şu anlık bu bütçede en iyisi. Ancak RAM'leri 4×2. yükseltme yapmak isterseniz ekstra slotu yoksa içindeki RAM'leri satıp ayrı bir 8×2 RAM kit almanız gerek.

Teşekkürler önerileriniz için tek kafama takılan biri i5 12.nesil ile Ryzen 5 arası çok fark olur mu genellikle oyun için kullanacağım çünkü.

Teşekkürler önerileriniz için tek kafama takılan biri i5 12.nesil ile Ryzen 5 arası çok fark olur mu genellikle oyun için kullanacağım çünkü.
İ5 12500H, 5600H'ye göre daha iyi ve DDR5 RAM avantajı var. Ancak oyun açısından 3050TI 4GB ile 3060 6GB arasında bayağı bir fark var. CPU ağırlıklı oyunlar oynamayacaksanız 3060'lı cihaz oyunlarda her türlü daha önde.

Önerileriniz için teşekkürler bende Victus'dan yanayım.

Ben de zamanında 1650'li laptop iyi işlemci yerine Ryzen 5 + 1660 Ti almıştım tüm oyunları yüksekte rahatça bitirdim HP cihazdı ve 4+4 RAM ile geldi 8+8 veya 16+16 yapıp elindeki RAM'leri satarsan uzun yıllar 3060'ı kullanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı