Ortalama bir değer, iyi denebilir.
Hocam peki kullanıcısı olarak memnunmusun, oyunlarda ısınma filan problem yapıyor muBen de aynısını aldım mağazaya gidip mediamarkttan. 14 şubat indirimin son günü dediler beni zorda bıraktılar aldım bu laptopı. Burdan sövüyorum kendilerine fiyatı hala aynı! Söylenen yerden baktım evet 75W. Peki 75w iyi mi?
ağır oyunlar oynamadım açıkçası. Ama soğutması başarılı gibi hissettim Fanların soğuk hava üflediğini hissedebiliyorum. Hp omen yazılımına da çok bağlı. quiet modda fanlar sessiz ve performansı da bir tık düşürüyor, serin kalıyor diyebilirim. fanlar boştayken ya da hafif yüklerde gerçekten sessiz. Ama oyunda ses yüksek. Hatta bu sebeple hp omen yazılımında quiet mod harici pek kullanmıyorum.(civ 5 tarzı oyunlar)Hocam peki kullanıcısı olarak memnunmusun, oyunlarda ısınma filan problem yapıyor mu
Mediamarktın çalışanları genel olarak sıkıntılı, bana zorla windows aldırmaya kalktılar, diyorum internetten retail key ile alacam, çalışan da diyor öyle yaparsan garantisi gider laptobun. Cidden bu kadar da sırf komisyon için yalan olmazBen de aynısını aldım mağazaya gidip mediamarkttan. 14 şubat indirimin son günü dediler beni zorda bıraktılar aldım bu laptopı. Burdan sövüyorum kendilerine fiyatı hala aynı! Söylenen yerden baktım evet 75W. Peki 75w iyi mi?
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...-16-1-wın11-6g0e3ea-laptop-gümüş-1225337.html bu modelini aldım hocam MediaMarkt'tan.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...-16-1-wın11-6g0e3ea-laptop-gümüş-1225337.html hocam benim ürünün linki bu da watt ı bulamadım tam olarak neresinde yazıyor.
bana şey dediler ordan sadece hepsiburadaya yollayabilirsin garanti için burda windowslu alırsan hem biz hem hpye yollarsın dediMediamarktın çalışanları genel olarak sıkıntılı, bana zorla windows aldırmaya kalktılar, diyorum internetten retail key ile alacam, çalışan da diyor öyle yaparsan garantisi gider laptobun. Cidden bu kadar da sırf komisyon için yalan olmaz
Hocam sizin bilgisayarda da fareyi hızkıca sağ sol yapınca gölgesi gözüküyor muOo hayırlı olsun hocam. i5 12500H sağlam işlemcidir, VRAM'in yettiği yere kadar hiç sıkıntı çıkarmaz size.
Hocam bende arada mouse takılıyo öyle bir şey varHocam sizin bilgisayarda da fareyi hızkıca sağ sol yapınca gölgesi gözüküyor mu
Hocam sizin bilgisayarda da fareyi hızkıca sağ sol yapınca gölgesi gözüküyor mu?
144 hertz hocam benimkide şuanYok hocam olmuyor. 144 Hz miydi sizin ekran? Önceden 144 Hz kullandıysanız şimdi 60a geçince öyle gelmiş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.