Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar, Monster Abra A5 v2.1 model dizüstü bilgisayarı kullanmaktayım,uzun bir süredir (yaklaşık 2 sene) bakıma vermedim macunlar falan değişmedi, bu bilgi burada kalsın. Bazen film izlerken bazen herhangi bir sitede gezinirken bazen Cad bazende yazılım programlarında bilgisayarım kapanıyor şu sıralar çok daha sıklaşmaya başladı ve eğer o gün bir kere kapandıysa ardı arkası kesilmiyor en az iki üç kere daha kapanıyor ve mavi ekran gibi bir hatada almıyorum birden kapanıyor,5 senedir kullanmaktayım bu seneye kadar başıma böyle bir şey gelmemişti görüşlerinizi merak ediyorum AIDA64 kararlılık testi sonuçlarını da bırakıyorum şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.
Isı değerlerini kontrol et ve ücretsiz bakıma gönder. Eğer gönderemem vs diyorsanız kendiniz açıp bakım yapın. Termal macun yenilemeyi ihmal etmeyin. Zannetmem ama bataryayı kontrol ettirin.
Isı değerlerini kontrol et ve ücretsiz bakıma gönder. Eğer gönderemem vs diyorsanız kendiniz açıp bakım yapın. Termal macun yenilemeyi ihmal etmeyin. Zannetmem ama bataryayı kontrol ettirin.