A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Mayıs 2024 #21 Bu durumdaysa alınır diye düşünüyorum. Aşırı eski 4. nesil i7 vardı mesela ve o bile iyiydi Monster. Bu da sağlamsa fırsat kaçmasın.
Bu durumdaysa alınır diye düşünüyorum. Aşırı eski 4. nesil i7 vardı mesela ve o bile iyiydi Monster. Bu da sağlamsa fırsat kaçmasın.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 22 Mayıs 2024 #22 Akif dedi: Bu durumdaysa alınır diye düşünüyorum. Aşırı eski 4. nesil i7 vardı mesela ve o bile iyiydi Monster. Bu da sağlamsa fırsat kaçmasın. Genişletmek için tıkla... Monster'in ilk dönemlerinden o bahsettiğin cihaz, taş gibiydi gerçekten keşke hala öyle şeyler yapsalar.
Akif dedi: Bu durumdaysa alınır diye düşünüyorum. Aşırı eski 4. nesil i7 vardı mesela ve o bile iyiydi Monster. Bu da sağlamsa fırsat kaçmasın. Genişletmek için tıkla... Monster'in ilk dönemlerinden o bahsettiğin cihaz, taş gibiydi gerçekten keşke hala öyle şeyler yapsalar.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.912 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Mayıs 2024 #23 İsmail Karabacak dedi: Sizin cihazınız Clevo hocam arkadaşın alacağı Tongfang. Genişletmek için tıkla... Servis rezaletinden kaçışı yok sonuçta. Akif dedi: Bu durumdaysa alınır diye düşünüyorum. Aşırı eski 4. nesil i7 vardı mesela ve o bile iyiydi Monster. Bu da sağlamsa fırsat kaçmasın. Genişletmek için tıkla... Eski laptopları iyiymiş. Şimdikiler kağıt gibi.
İsmail Karabacak dedi: Sizin cihazınız Clevo hocam arkadaşın alacağı Tongfang. Genişletmek için tıkla... Servis rezaletinden kaçışı yok sonuçta. Akif dedi: Bu durumdaysa alınır diye düşünüyorum. Aşırı eski 4. nesil i7 vardı mesela ve o bile iyiydi Monster. Bu da sağlamsa fırsat kaçmasın. Genişletmek için tıkla... Eski laptopları iyiymiş. Şimdikiler kağıt gibi.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 22 Mayıs 2024 #24 Teru dedi: Servis rezaletinden kaçışı yok sonuçta. Genişletmek için tıkla... İstanbul'daki servis gayet güzel iş çıkartıyor, menteşe kırıldığında garanti bitmiş olmasına rağmen ücretsiz tamir ettiler benim cihazımı.
Teru dedi: Servis rezaletinden kaçışı yok sonuçta. Genişletmek için tıkla... İstanbul'daki servis gayet güzel iş çıkartıyor, menteşe kırıldığında garanti bitmiş olmasına rağmen ücretsiz tamir ettiler benim cihazımı.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Mayıs 2024 #25 Bu kasanın ne olduğunu nereden öğreniriz?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 22 Mayıs 2024 #26 Akif dedi: Bu kasanın ne olduğunu nereden öğreniriz? Genişletmek için tıkla... Tongfang kasa hocam, cihazın arkasındaki kısım genelde gösteriyor zaten kasayı.
Akif dedi: Bu kasanın ne olduğunu nereden öğreniriz? Genişletmek için tıkla... Tongfang kasa hocam, cihazın arkasındaki kısım genelde gösteriyor zaten kasayı.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Mayıs 2024 #27 Yanına 8 RAM daha alınca cihaz tamam oluyor öyleyse.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #28 Akif dedi: Bu kasanın ne olduğunu nereden öğreniriz? Genişletmek için tıkla... Klavyede simgeler ve harfler ortada yazıyorsa Tongfang kasa. Köşeye yakın yazıyorsa Clevo. Ayrıca arka kasada yeşil LED şeritliler varsa Clevo sadece logo olanlar Tongfang. Zaten alacağınız laptop Tongfang kasa.
Akif dedi: Bu kasanın ne olduğunu nereden öğreniriz? Genişletmek için tıkla... Klavyede simgeler ve harfler ortada yazıyorsa Tongfang kasa. Köşeye yakın yazıyorsa Clevo. Ayrıca arka kasada yeşil LED şeritliler varsa Clevo sadece logo olanlar Tongfang. Zaten alacağınız laptop Tongfang kasa.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Mayıs 2024 #29 Hayırlı olsun.
7 764025 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #30 Akif dedi: Hayırlı olsun. Eki Görüntüle 2202196 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun merak ettim bende modeli.
Akif dedi: Hayırlı olsun. Eki Görüntüle 2202196 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun merak ettim bende modeli.