Monster Abra A5 V20.2 alınır mı?

Bütçe
30000 TL

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
Bu konudan daha önce açıldığını gördüm ancak çoğu kişi ısınma sorunu yüzünden alınmaz yazmış. Bunun dışında olumsuz bir sorunu var mıdır? Veya aynı fiyata/daha düşük bir fiyata alabileceğim muadili var mı? Eylül/Ekim ayı gibi alacağım bilgisayarı ancak şimdiden bilgi sahibi olmak istedim. Düşük Watt'lı ekran kartı ve throttle sorunlu bilgisayar istemediğim için bunu tercih ediyorum şu anda gördüğüm kadarıyla iki sorunda yok. 30000 Türk Lirası'nın pek de üstüne çıkamam hatta 30000 bile beni biraz aşıyor ancak almışken 4 yıl civarı götürecek bir bilgisayar almak istiyorum. Abra A5 V20.2 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook

Bu konudan daha önce açıldığını gördüm ancak çoğu kişi ısınma sorunu yüzünden alınmaz yazmış. Bunun dışında olumsuz bir sorunu var mıdır? Veya aynı fiyata/daha düşük bir fiyata alabileceğim muadili var mı? Eylül/Ekim ayı gibi alacağım bilgisayarı ancak şimdiden bilgi sahibi olmak istedim. Düşük Watt'lı ekran kartı ve throttle sorunlu bilgisayar istemediğim için bunu tercih ediyorum şu anda gördüğüm kadarıyla iki sorunda yok. 30000 Türk Lirası'nın pek de üstüne çıkamam hatta 30000 bile beni biraz aşıyor ancak almışken 4 yıl civarı götürecek bir bilgisayar almak istiyorum. Abra A5 V20.2 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
Bana göre alınmaz.

Birkaç aya fiyatlar ne olur bilemem ama. Eski olduğu halde yüksek FPS takıntınız yoksa şu iki üründe sizi uzun süre götürür. Monster sadece sıcaklık vs için değil. Kalitesiz parça ve kasa kullanıyorlar. Yazılımı, BIOS vs sorunlu. Paneli, hoparlör, kamera bile farklı. İki ürün hala tercih edilebilir.

Monster eskiden eksileri olsa da fiyatı ile bu açığı kapatıyordu, günümüzde ise bu eksilerine ek olarak rekabetçi olmayan fiyatlar ile cihaz satıyor. Bu fiyatlara üstelik yerli marka olarak çıkıp bir de DDR4 RAM kullanmak nedir?

Birkaç aya fiyatlar ne olur bilemem ama. Eski olduğu halde yüksek FPS takıntınız yoksa şu iki üründe sizi uzun süre götürür. Monster sadece sıcaklık vs için değil. Kalitesiz parça ve kasa kullanıyorlar. Yazılımı, BIOS vs sorunlu. Paneli, hoparlör, kamera bile farklı. İki ürün hala tercih edilebilir.

Adam 30000TL bile beni aşıyor diyor siz gidip 33-34K bandında cihaz öneriyorsunuz hocam, üstelik RTX 3070 Ti olsa neyse ancak düz RTX 3070 yerine RTX 4060 en azından DLSS 3.0 avantajı ile çok daha mantıklı.

Son düzenleme:

Alınmayacak laptoplar değil ancak 4060 daha yeni olduğu için ben 4060 tarafını tercih ederdim, iki ekran kartıda yakın performans veriyor.

Bu konudan daha önce açıldığını gördüm ancak çoğu kişi ısınma sorunu yüzünden alınmaz yazmış. Bunun dışında olumsuz bir sorunu var mıdır? Veya aynı fiyata/daha düşük bir fiyata alabileceğim muadili var mı? Eylül/Ekim ayı gibi alacağım bilgisayarı ancak şimdiden bilgi sahibi olmak istedim. Düşük Watt'lı ekran kartı ve throttle sorunlu bilgisayar istemediğim için bunu tercih ediyorum şu anda gördüğüm kadarıyla iki sorunda yok. 30000 Türk lirası'nın pek de üstüne çıkamam hatta 30000 bile beni biraz aşıyor ancak almışken 4 yıl civarı götürecek bir bilgisayar almak istiyorum. Abra A5 V20.2 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook

Monster almanızı kesin bir şekilde tavsiye etmiyorum. Laptoplar hakkında çok bir bilgim olduğu söylenemez ama arkadaşımda Monster Abra vardı sicaktan klavye tuslari erimisti degisimde yapmamislardi. Hatta bazen laptop yüksek sıcaklıktan kendini kapatıyor. Belki ona denk gelen cihaz kroniktir olabilir ama çoğu kullanıcı bunu dile getiriyor. Monster'dan uzak durun benim görüşüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı