Monster Abra A5 V20.2 alınır mı?

Bütçe
30000 TL
Adam 30000TL bile beni aşıyor diyor siz gidip 33-34K bandında cihaz öneriyorsunuz hocam, üstelik RTX 3070 Ti olsa neyse ancak düz RTX 3070 yerine RTX 4060 en azından DLSS 3.0 avantajı ile çok daha mantıklı.

Sürekli 37 k satıldı o ürünler. 4 ay sonra indirim olması muhtemel. Ayrıca 3070 130W hala tercih edilir. 30k bu kalitede şimdi bile ürün yok. 4 ay sonra yine Monster bakacak arkadaş.

Birkaç aya fiyatlar ne olur bilemem ama. Eski olduğu halde yüksek FPS takıntınız yoksa şu iki üründe sizi uzun süre götürür. Monster sadece sıcaklık vs için değil. Kalitesiz parça ve kasa kullanıyorlar. Yazılımı, BIOS vs sorunlu. Paneli, hoparlör, kamera bile farklı. İki ürün hala tercih edilebilir.

Bu fiyatlar beni biraz aşıyor hocam.

Sürekli 37 k satıldı o ürünler. 4 ay sonra indirim olması muhtemel. Ayrıca 3070 130W hala tercih edilir. 30k bu kalitede şimdi bile ürün yok. 4 ay sonra yine Monster bakacak arkadaş.
Bu kadar olumsuz yorumları olan bir markayı tercih etmem hocam merak etmeyin.

Abra serisi asla alınmaz.
Bunu öneririm.
Bu bilgisayar benim için fiyat olarak alabileceğim düzeyde bir sıkıntısı yoksa 3-4 ay sonra zam gelmezse alabilirim.

Hocam eylül Ekim de bilgisayar alacaksınız. Ya da ben yanlış anladım? O zamana bu ürünlerin fiyatı düşecektir. 5000 serisi eli kulağında yani.
Doğru hocam eğerki düşerse alabilirim. O zaman tekrardan fiyatlara bakarım, almadan önce eğerki fiyatlar düşüyorsa tekrardan sorarım sizlere hangi marka modeli tercih etmeliyim diye.

Tercih edilebilir ancak 34K bandına çıktığınızda zaten daha güncel alternatifler var, kalite önemli ancak fiyat performansta göz önüne alınmalı ki RTX 4000 serisi bence çok daha uzun vadeli bir tercih.

Bu bilgisayar benim için fiyat olarak alabileceğim düzeyde bir sıkıntısı yoksa 3-4 ay sonra zam gelmezse alabilirim.

Doğru hocam eğer ki düşerse alabilirim. O zaman tekrardan fiyatlara bakarım, almadan önce eğer ki fiyatlar düşüyorsa tekrardan sorarım sizlere hangi marka modeli tercih etmeliyim diye.

Enflasyonu göz önünde bulundurursak dusecegini sanmiyorum fakat zam da gelmez ayni zamanda.

İyi laptop ama 4060 loq var o fiyata bir de
Bu daha iyidir bence ondan.

İyi laptop ama 4060 loq var o fiyata bir de
Bu daha iyidir bence ondan.
Doğru diyorsunuz ben işlemci 1 üst nesil olduğu için sormuştum ama çokta bir şey fark edeceğini düşünmüyorum koskoca (!) Intel ne yapmış olabilir :D

Nitro 5 serisi biraz sorunlu. Bazı panelleri düşük renk doğruluğu var. Aynı ya da benzer ürün pek iyi soğumuyor. i5 hakkında bilgim yok inceleme vs bakmadım. Biraz daha serin olabilir ama. Acer bütçe içinde zaman zaman 4050 modeller bulunabilir. 4 aya çok şey değişir hocam. Alternatif olabilir LOQ seçenekleri de var. 4060 350nit 45 NTSC + - bu fiyata yakındı galiba. LOQ'ya da Nitro 16 her şekilde Nitro 5'ten iyi olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı