matrasbeg21
Hectopat
Arkadaşlar hepinize merhaba. Yaklaşık 30k bütçem ile bilgisayar almaya karar verdim. Aklımdaki model Abra A5 v20.4.2 fakat genel Monster bilgisayarlar hakkında ve RTX 4050 ekran kartı hakkında çok olumsuz yoruma rastladım.
Kimisi alınmaz diyor, kimisi F/P diyor çok arada kaldım. Monster bilgisayarlarda ısınma sorunu var olduğunu söylüyorlar.
Kasa tipine göre değişiyormuş sanırım. Onun dışında RTX 4050 yerine RTX3060 tavsiye edenler var, 6 GB VRAM yeterli değil diyorlar. Beni 5-10 yıl götürmesini istiyorum. Sizce bu model alınır mı? Başka önerebileceğiniz dayanıklı bilgisayar var mı? Şimdiden değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
www.monsternotebook.com.tr
Kimisi alınmaz diyor, kimisi F/P diyor çok arada kaldım. Monster bilgisayarlarda ısınma sorunu var olduğunu söylüyorlar.
Kasa tipine göre değişiyormuş sanırım. Onun dışında RTX 4050 yerine RTX3060 tavsiye edenler var, 6 GB VRAM yeterli değil diyorlar. Beni 5-10 yıl götürmesini istiyorum. Sizce bu model alınır mı? Başka önerebileceğiniz dayanıklı bilgisayar var mı? Şimdiden değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.

Abra A5 V20.4.2 15,6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V20.4.2 15,6" gaming laptop, Intel Core i5-12450H işlemcisi ve 6GB RTX 4050 ekran kartıyla kullanıcısına üstün performans sunuyor!

Son düzenleyen: Moderatör: