Monster Abra A5 v20.4.4 alınır mı?

Manuel Neuerr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum ama çok olumsuz yorumları var arada kaldım, bu modelini kullanan varsa söyleyebilir mi? ve fan sesi dayanılmazmı gerçekten kulaklık takınca falan kurtarmıyomu yani ısınma sorununa ve fan sesine karşı soğutucu almayı planlıyorum

4050 ve 40k fiyat hocam bence o fiyat bandında filtreleme yaparak cihaz araştırın ve ekran kartıyle işlemci watt değerlerine dikkat edin.

Merhaba arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum ama çok olumsuz yorumları var arada kaldım, bu modelini kullanan varsa söyleyebilir mi? ve fan sesi dayanılmazmı gerçekten kulaklık takınca falan kurtarmıyomu yani ısınma sorununa ve fan sesine karşı soğutucu almayı planlıyorum

Tabiikide alinmaz. Çop kasali, çöp sogutmali, teknik servisi, musteri hizmetleri kisaca her konuda çöp olan kazığın kralı olan bir marka.

Donanımına göre fiyatı fazla abartı üstelik laptop alacağım diyorsanız Monster alınmaz.
O paraya masaüstü dizersin :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı