Monster Abra A5 V20.4 Clevo kasa mı?

osmangw

Femtopat
Daha fazla  
Monster genel olarak kötü görülüyor biliyorum. ama en büyük sıkıntısı sanırım Clevo kasa muhabbeti. Bu seri Clevo kasa mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, RAM takviyesi yapabilecekseniz buna bakın.

Hayır Clevo değil, Tongfang kasa bu. Tongfang kasaların arkası düz, Clevo kasaların arkasında iki çizgi bulunur.
Peki hocam sizin tercihiniz hangisi olurdu? Bu nasıldır? LENOVO LOQ Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4050 6GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XV00FYTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Alınmaz, RAM takviyesi yapabilecekseniz buna bakın.
hocam bunun 16gb ramlisi aklımda ve onu alıcam gibi LENOVO LOQ Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4050 6GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XV00FYTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen. Bende laptop önerisi çok yapmıştım kendi bilgim çerçevesinde. Genelde Monster önerileri yaptığım insanlar hiç memnun kalmıyor, kimisi kasası kötü ve zayıf diyor, kimisi aşırı ısınıyor diyor, kimisi sesi zayıf diyor, kimisi servis hizmetinde çok şikayetçi, kimiside performansından ve yazılımsal sorunundan şikayetçi. Ama genel olarak performans ve ısınma muhabbeti çok oluyor. Dikkatimi çeken birşey daha var. İ5 13. nesil işlemcili, RTX 4060'lı bir model gördüm içinde DDR4 3200 MHz ram vardı. Bana göre saçma geldi açıkçası. Garip bir marka hocam.
Benim düşüncem imkanınız var ise Monster alınmaması yönünde. Pek değmez yani aldığınıza bana göre....

@osmangw ikisi arasında farklar var hocam. Benim attığımın işlemcisi HX, sizinki H. Benim attığımın ekran kartı 105W sizinki 95W. Benim attığımın paneli %100 sRGB, sizinki %62.5 sRGB (%45 NTSC). Eğer takviye yapabiliyorsanız benim attığım daha mantıklı.

Hocam bu laptopta oyunda iken pil azalması oluyormuş. Cihaz TV' den öğrenmiştim. Sanırım şarj aleti oyunda iken gücü tam yeterli vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı