Değişim talep edeceğimDesteği var ama servise gidince en az 4-5 ölü piksel olmasini taleb ediyorlar. Hemde olu piksel artabilir gittikçe. Kısaca Monster tavsiye etmem
Değişim talep edeceğimDesteği var ama servise gidince en az 4-5 ölü piksel olmasini taleb ediyorlar. Hemde olu piksel artabilir gittikçe. Kısaca Monster tavsiye etmem
Hocam arkadaşta ölü piksel çıkmıştı servise yolladı hallettiler. Gittikçe ölü piksel artması diye de birşey yokDesteği var ama servise gidince en az 4-5 ölü piksel olmasini taleb ediyorlar. Hemde olu piksel artabilir gittikçe. Kısaca Monster tavsiye etmem
Hocam arkadaşta ölü piksel çıkmıştı servise yolladı hallettiler. Gittikçe ölü piksel artması diye de bir şey yok.
Peki bu model sorun çıkarırmı 4,5 yıl kullanmayı düşünüyorum çokta bi oyun merakım yok en fazla 3 saat oynarım 1 adetde soğutucu aldım?Hocam arkadaşta ölü piksel çıkmıştı servise yolladı hallettiler. Gittikçe ölü piksel artması diye de birşey yok
Peki bu model sorun çıkarır mı 4,5 yıl kullanmayı düşünüyorum çok da bir oyun merakım yok en fazla 3 saat oynarım 1 adetde soğutucu aldım?
Günde en fazla 3 saat ise 4, 5 yıl kullanabilirsin. Kuzenim de Monster kullanıyor. Çok şaşırtıcı fakat 3 yıldır sorun çıkmadı(çok ilginç).
Soğutucu da aldıysan çok rahat kullanırsın, sorun çıkarmaz.Peki bu model sorun çıkarırmı 4,5 yıl kullanmayı düşünüyorum çokta bi oyun merakım yok en fazla 3 saat oynarım 1 adetde soğutucu aldım?
Ne kadara aldın?Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz yoksa kullanmaya devam edeceğim?
soğutucuyla birlikte 24500Soğutucu da aldıysan çok rahat kullanırsın, sorun çıkarmaz.
Ne kadara aldın?
25 e kadar çıkabilirim eğer benzeri yoksa kullanmaya devam edeceğimSoğutucu da aldıysan çok rahat kullanırsın, sorun çıkarmaz.
Ne kadara aldın?
Bundan daha iyileri için 27 lere kadar çıkman gerek konunun başlarında bir arkadaş Acer nitro atmıştı o da güzel ama fazladan Ram eklemen lazım senin yerinde olsam elindekiyle devam ederdim.soğutucuyla birlikte 24500
25 e kadar çıkabilirim eğer benzeri yoksa kullanmaya devam edeceğim
Eğer 2000 bile olsa butceyi artiramiyorsaniz soyle bir şey onere bilirim. İade edin ve yeniden alin. Çunki olu piksel rahatsiz edici birşey. Artma ihtimalide var. Eğer butçeyi artirirsaniz attigim modeli alip ram takviyesi yapmanizBu fiyatlara başka ne önerirsiniz yoksa kullanmaya devam edeceğim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.