Monster Abra A5 v21.2 iade edilmeli mi?

Soğutması falan daha iyi, ben tuşlarını daha çok seviyorum. Çok bir fark yok ama.
Sıcaklık için nasıl bir ayar yapıla bilir araştırdım undervolt falan diyorlar ama bir sıkıntı olur diye korkuyorum güç planında Turbo boost ayarları var ama bir sürü secenek var hangisi sıcaklığı ortalama düzeyde kalması için olabilir Veya yüksek performans yerine dengelimi kullanmaliyim cevaplarsanız çok sevinirim hocam
en önemli fark arkadaşın da dediği gibi soğutma sistemi hocam. bir de kasa kalitesi nispeten daha iyi.
laptopun Yere temas etmemesi kasa içindeki sıcak hava akışını yayması için ekstra soğutucu almıdim hocam Laptoba bişey olmasın diye

Sıcaklık için nasıl bir ayar yapıla bilir araştırdım undervolt falan diyorlar ama bir sıkıntı olur diye korkuyorum güç planında Turbo boost ayarları var ama bir sürü secenek var hangisi sıcaklığı ortalama düzeyde kalması için olabilir Veya yüksek performans yerine dengelimi kullanmaliyim cevaplarsanız çok sevinirim hocam

laptopun Yere temas etmemesi kasa içindeki sıcak hava akışını yayması için ekstra soğutucu almıdim hocam Laptoba bişey olmasın diye

fanlı soğutucuların bazen mevcut hava akışını bile engelleyebileceğini okumuştum. laptopun hava akış yönüne uygun olmalı, onu da tespit etmek biraz zor. Ben de böyle metal bir şey aldım kullanıyorum. Faydası oluyor

1721975776645.png

Fanlı soğutucuların bazen mevcut hava akışını bile engelleyebileceğini okumuştum. Laptopun hava akış yönüne uygun olmalı, onu da tespit etmek biraz zor. Ben de böyle metal bir şey aldım kullanıyorum. Faydası oluyor.

Eki Görüntüle 2264691

Laptopun havayi çektiği alt bölgede hocam soğutma (vakumlu vs değil) sence bir sorun çıkar mı çünkü 2 3 derece fark ediyor sıcaklığı açınca.

fanlı soğutucuların bazen mevcut hava akışını bile engelleyebileceğini okumuştum. laptopun hava akış yönüne uygun olmalı, onu da tespit etmek biraz zor. Ben de böyle metal bir şey aldım kullanıyorum. Faydası oluyor

Eki Görüntüle 2264691
https://m.n11.com/urun/frisby-fnc-5...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel kullandığım soğutucu budur hocam

Laptopun havayi çektiği alt bölgede hocam soğutma (vakumlu vs değil) sence bir sorun çıkar mı çünkü 2 3 derece fark ediyor sıcaklığı açınca.

https://m.n11.com/urun/frisby-fnc-5...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel kullandığım soğutucu budur hocam

Hocam inanın bu konuda tamamen kulaktan dolma bilgim var. Yanlış yönlendirme yapmayayım. Bilen arkadaşlar yorumlar.

Ancak 2-3 derece fark ediyor dediniz. 2-3 dereceyi laptopu hafif yükselseniz bile düşürürsünüz diye düşünüyorum. Hiç denediniz mi bu şekilde? 5 fanlı bir soğutucunun en az 5 derece düşürmesi gerekir sanki. havayı boğuyor olabilir belki.

Hocam inanın bu konuda tamamen kulaktan dolma bilgim var. Yanlış yönlendirme yapmayayım. Bilen arkadaşlar yorumlar.

Ancak 2-3 derece fark ediyor dediniz. 2-3 dereceyi laptopu hafif yükselseniz bile düşürürsünüz diye düşünüyorum. Hiç denediniz mi bu şekilde? 5 fanlı bir soğutucunun en az 5 derece düşürmesi gerekir sanki. Havayı boğuyor olabilir.

Hiç detaylı incelememedim kaç derece düşürdüğünü ama etkisi oluyor gibi hava alma kanalı laptopun üstlerine doğru olduğu için olabilir. Hocam

İşlemcinize göre ayarları araştırın ve onları bu rehbere uyarlayarak yapın. Rehber: Monster i7-11800H soğutma rehberi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı