Monster Abra A5 V3.1 Laptop'u almalı mıyım?

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Şöyle bir durum var GTX olan i7 işlemcili bir pc nin fiyatları çok uçuk bu nedenle bu ürün cazip geldi. i7 işlemcili gt mi i5 işlemcili gtx mi arada kaldım şimdi :) . Birde Asus hariç bir pc kullanmadım şimdiye dek monster pişman eder mi kullanan var mı ?

Monster'ın fiyatı da uçuk. Sana tavsiyem masaüstü düşünmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
O laptopta gt840m var oyun için alıyorsan bunu alman daha iyi olur;
MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6"
Monster almanda bir sorun yok bu forumda da kullanan var ben ciddi bir şikayetle karşılaşmadım. Tabi MSI yada Asus'un bir marka değeri ve kalitesi olduğu doğru ama Monsterın bilgisayarlarıda kötü değil emin olabilirsin. Asusların RoG serileri çok pahalı ve MSI tarafında GTX860 olan bir bilgisayar 3800 civarları başlıyor. Bende almayı düşünüyorum 2-3 ay içinde o yüzden araştırma yaptım bayağı ya sana önerdiğim bu modeli alacağım yada MSI GE70 alacağım o konuda tam karar vermiş değilim.

Arkadaşlar işlemciye takılmış durumdayım. i5 - i7 çok önemli mi ? Yoksa bütçeyi zorlamadan gtx860m'li Mehmett Can'ın önerdiği modellere mi baksam acaba ? Bütçem ilk etapta max. 2000 TL. Teşekkürler ilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı