Monster abra A5 V5.1.1 lol takılma

fqXl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ayarlar highda da olsa 150 FPS'den düşmüyor fakat her oyun 2 veya 3 kere o FPS drop dediğimiz olay yaşanıyor. Gözlerimi aldığı için ayarları lowda tutuyorum fakat gene de bu drop var. Arma 3 high'da akıcı degil mediumda akıcı. Arma 3 hadi eyvallah diyorum da bu lolde low ayarlarda 3 bin verdiğim laptop kasacaksa işim zor. İşletim sistemim Windows 8.1. Sizce n'apsam? Yardımlarnızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Tüm sürücülerinin güncel olduğuna ve oyunları harici ekran kartı ile açıp açmadığına eminmisin?

Oyunu, yüksek performanslı ekran kartın ile çalıştırdığına emin ol. Muhtemelen dahili ekran kartı ile çalıştırıyorsun.

Pc yi şarja takıp görüntü ayarlarından fps yi sınırsız yaparsan büyük ihtimal düzelebilir.

Öncelikle yardımlarınız icin teşekkür ederim. Bilgisayarım sarjda fps sınırsızda ve bütün sürücülerim güncel. Dahili ekran kartı kullanıyor derken anlamadım arkadaşlar. Nasıl yüksek performanslı ekran kartıma geçerim detaylı anlatırsanız tesekkür ederim

Oyuna sağ tıklayıp nvdia yüksek performans grafik kartına basarak açabilirsin

Teknik servise göndericem cevaplarınız için teşekkürler

Konuyu biraz hortlatmış gibi oluyorum ama aynı sorun benim de başımda var sorununuzu nasıl çözdünüz bana bi ulaşabilir misiniz ?

Teknik servisle uğraşmadım hocam. Gitdim güzel bi windows 10 yaptım bilgisayarı. Driverleri temiz temiz kurdum ve bir baktım böyle bi sorun ortadan kalkmış. Umarım seninde sorunun çözülmüştür. Bayadır internet ortamına girmediğimden dolayı şimdi cevaplayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…