Monster abra A5 V5.1.1 lol takılma

fqXl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ayarlar highda da olsa 150 FPS'den düşmüyor fakat her oyun 2 veya 3 kere o FPS drop dediğimiz olay yaşanıyor. Gözlerimi aldığı için ayarları lowda tutuyorum fakat gene de bu drop var. Arma 3 high'da akıcı degil mediumda akıcı. Arma 3 hadi eyvallah diyorum da bu lolde low ayarlarda 3 bin verdiğim laptop kasacaksa işim zor. İşletim sistemim Windows 8.1. Sizce n'apsam? Yardımlarnızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle yardımlarınız icin teşekkür ederim. Bilgisayarım sarjda fps sınırsızda ve bütün sürücülerim güncel. Dahili ekran kartı kullanıyor derken anlamadım arkadaşlar. Nasıl yüksek performanslı ekran kartıma geçerim detaylı anlatırsanız tesekkür ederim :)

Konuyu biraz hortlatmış gibi oluyorum ama aynı sorun benim de başımda var sorununuzu nasıl çözdünüz bana bi ulaşabilir misiniz ?

Teknik servisle uğraşmadım hocam. Gitdim güzel bi windows 10 yaptım bilgisayarı. Driverleri temiz temiz kurdum ve bir baktım böyle bi sorun ortadan kalkmış. Umarım seninde sorunun çözülmüştür. Bayadır internet ortamına girmediğimden dolayı şimdi cevaplayabildim :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı