Monster Abra A5.v5.2.1 Battlefield 4 FPS sorunu

nasıl yani bu monster pcler zayıf mı yani ? 3.500 milyar verdim bu bilgisayara

Kullandığınız şey bir laptop. Laptoplar masaüstülerden hem daha pahalı hemde daha az performanslı olur. Birdaha pc alırken laptop gerçekten lazım değilse masaüstü alın böyle sıkıntılar yaşamazsınız.

Battlefield 4 önerilen sistem gereksinimlerindeki ekran kartı : PassMark - GeForce GTX 660 - Price performance comparison

Sizin ekran kartınız : PassMark - GeForce GTX 960M - Price performance comparison

Fakat bukadar düşük fps almanız biraz saçma. Gamebooster uygulamasını deneyin. Gerçekten işe yarıyor. Eğer güç planı dengeliyse yüksek performansa alın. Arka plandaki gereksiz şeyleri kapatın. Belki ısındığı içindir eğer soğutucu yoksa soğutucu alın. Söylediğim gibi razer cortex uygulamasını denemenizi öneriyorum. Arkadaşlarım işe yaradığını söylüyorlar.

Bu konuyu Battlefield 4 ü bırakmamla birlikte kapatmıştım ancak bu sene yine Battlefield 4 oynamak istedim lakin aynı sorun yine devam ediyor.Bilgisayar özelliklerim Gtx 960m i7 HQ 6700 ve 8 gb ram.(Monster abra a5.v5.2.1).Bazen low ayarlarda 20 30 fps alıyorum.Diğer oyunları da rahat oynayamıyorum.Rust almıştım aldığım gibi iade ettim çünkü 30 fps yi geçmiyordu.Yardım edin lütfen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı