Monster Abra A5 V5.2.1 vs Asus X550JX-XX171D

Buğra Yalçın

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2015
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Sorum belli. GTX 950M-768p ile daha yüksek performans mı? Yoksa GTX960M-1080p ile akıcı ve yüksek bir performans mı? Yani Asus alıp yaklaşık 600 TL kar etmek daha mı mantıklı olur?
 
Tabiki Monster alın ancak paranız az vermek istiyorsanız ASUS + SSD + RAM takviyesi yapabilirsiniz.
Ram takviyesine gerek yok zaten 12gb (en son desteklediği ram) modelini alırım. SSD gerek duymuyorum. Kendi bileşenlerine göre karşılaştırdığımızda aradaki 600 tl fark verilir mi acaba?
 
Verilmez, paranız yetiyorsa; Monster + SSD alın derim. SSD'ye gerek duymuyorum demeyin HDD < SSD arasındaki farkı hissedeceksiniz.
 
Verilmez, paranız yetiyorsa; Monster + SSD alın derim. SSD'ye gerek duymuyorum demeyin HDD < SSD arasındaki farkı hissedeceksiniz.
Farkın bayağı fazla olduğunu bir sürü kullanıcıdan gördüm. Haklısınız aslında Asus+SSD alınabilir.
Kar etmek denemez ona. Daha iyi ekran kartına sahip bir bilgisayar alman daha ileriye dönük bir yatırım olarak düşünebilir.
Evet ileriye dönük olacak haklısınız. Şuan 10. sınıftayım, üniversite bitene kadar idare edebileceğim bir laptop olmalı.

Aslında oyundan ziyade, amacım Flight Simulator X'te uçuş yapmak. Tabiki eklentiler dahilinde. FSX, işlemci ile fps veren bir simulator. İki laptobun da işlemcisi bu konuda beni üzmicek bunu biliyorum. Oyun olarak değerlendirdiğimde de çok zorlayan oyunlar oynuyorum denmez. GTA IV, DC Universe Online, ETS2... Sanırım Asus alıp SSD takmak ve 400 TL'yi cebimde bırakmak daha doğru olur.
 
Üniversite sonuna kadar bilgisayarın dayanması biraz zor olur, az bir zaman değil yani yaklaşık 6 yıl.
FHD ekran ve GTX 960M ile Asus arasında gerçekten fark olacaktır, iyice düşünmeni öneriyorum sana.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı