Monster Abra A5 v5.2 açılış hızı yavaşladı

yigithankoroglu

Decapat
Monster Abra A5 v5.2 cihaza sahibim. i7 5700HQ, 8 GB RAM, GTX 960M 2 GB ve Windows 10 Pro işletim sistemine sahip laptop. Açılış hızı için yardıma ihtiyacım var bir aralar 25-30 saniyede açılırdı epeydir zaman tutmuyordum şimdi tutuyum dedim 50-60 saniyeye yükselmiş bu değer. 1TB HDD mevcut. SSD tak yazmayın SSD takmasını bizde biliyoruz ancak bütçe yok. Windows 10'un sıfırlama seçeneklerinden Laptop'u sıfırlasam hızlanma olur mu? Not: Görev yöneticisinden başlangıç sekmesinden önemsiz olan her şeyi kapattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi bir Recovery kısmı varsa dosyalarını önce USB'ye veya harddiske yedekle 'harici'.
Sonra Recovery kısmı varsa Recovery'e git ve resetle bu yeni bilgisayarlar bazen yazılım tarafından yetersiz bulunuyor gibi yapıyor ve uygulamaları yavaş açmaya başlıyor. Bende de aynı problem oluştu bende bu konudan çok rahatsız oluyorum :/

Bad sector testi işe yarar belki :)

Disk tam doluysa %10-15'i boş bırakın. Diski optimize edin ve defrag dediğimiz işlemi yapın. Bütçe yok diyorsunuz fakta yakın bir süre de SSD almaya bakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı