Arkadaşlar herkese merhaba. İki pc arasında kaldım, önceliklerimi sizlere belirteyim onlara göre yönlendirin.
- Isınma sorunu kesinlikle yaşamak istemiyorum (soğutucum da var).
- Bilgisayarımın mümkün olduğunca sessiz çalışmasını istiyorum. (Monster'ın fanının gürültüsünden çok şikayet gördüm ne yazıkki.)
- Gamer değilim aslında ancak GTA 5, Hitman serilerini, L.A Noire, FM, Pes, Fifa, Ets gibi oyunları oynamak istiyorum. Medium, low, high fark etmez sessiz ve ısınmadan oynatması yeterli.
Aslında iki pc arasında fazla fark yok. Olanlar:
Monster i7 işlemciye sahip, 6700HQ. İşlemci hızı 2.6ghz-3.5ghz.
Asus i7 işlemciye sahip, 4720HQ. İşlemci hızı 2.6ghz-3.6ghz.
Monster 8gb ram'e sahip.
Asus 12gb ram'e sahip.
Bunun dışında farkları yok. Monster'ın ekran kartı ile işlemcisinin fanları ayrı, bu soğutma açısından güzel. Asus'un içini göremedim maalesef. Aslında Monster'a karar vermiştim ama bu fan gürültüsü beni tekrar Asus'a yönlendirdi.
Monster: Abra A5 V6.1.3 15.6" Oyun Bilgisayarı
Asus: ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-GTX950M 2GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Başlıkta Z550JX yazmışım, X550JX olacak.
- Isınma sorunu kesinlikle yaşamak istemiyorum (soğutucum da var).
- Bilgisayarımın mümkün olduğunca sessiz çalışmasını istiyorum. (Monster'ın fanının gürültüsünden çok şikayet gördüm ne yazıkki.)
- Gamer değilim aslında ancak GTA 5, Hitman serilerini, L.A Noire, FM, Pes, Fifa, Ets gibi oyunları oynamak istiyorum. Medium, low, high fark etmez sessiz ve ısınmadan oynatması yeterli.
Aslında iki pc arasında fazla fark yok. Olanlar:
Monster i7 işlemciye sahip, 6700HQ. İşlemci hızı 2.6ghz-3.5ghz.
Asus i7 işlemciye sahip, 4720HQ. İşlemci hızı 2.6ghz-3.6ghz.
Monster 8gb ram'e sahip.
Asus 12gb ram'e sahip.
Bunun dışında farkları yok. Monster'ın ekran kartı ile işlemcisinin fanları ayrı, bu soğutma açısından güzel. Asus'un içini göremedim maalesef. Aslında Monster'a karar vermiştim ama bu fan gürültüsü beni tekrar Asus'a yönlendirdi.
Monster: Abra A5 V6.1.3 15.6" Oyun Bilgisayarı
Asus: ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-GTX950M 2GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Başlıkta Z550JX yazmışım, X550JX olacak.
Son düzenleyen: Moderatör: